Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65396 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru mone 

Informaţii personaleArticole predate (23)Oferte curente (0)Articole primite (498)Articole dorite (1)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (11)
mone
Membru din: 07.04.2013
Ultima accesare: 27.11.2023 3:32
Produse oferite: 23
Articole primite:: 498
Înscrieri la oferte: 1

Reputaţie: 99.21
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: mone (mone)
Data nașterii: 21/3
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Site web Nu am avut asa ceva,si nici n.o sa am !
Despre mine
Despre mine Sunt o persoana sociabila,cu bun simt ,stiu sa respect, stiu sa apreciez oamenii cu suflet cald si bun, sunt punctuala,serioasa,comunicativa etc, sunt recent recasatorita a 2 oara ,dar fara nunta si am 5 copiilasi din care unul este sugar, momentan fara servici unde am lucrat a dat faliment :( desi imi este foarte greu ma lupt din rasputerii cu viata, numai eu stiu ce inseamna sa infrunti lacrima,necazul si durerea !:(
Hobby-uri: Tv,muzica,plimbarile in aer liber cu copii,etc...sunt hobby.uri in care ma izolez si care.mi fac placere sa le dedic timpului liber !
Locul de muncă: Fara nici un ajutor, sau sprijin financiar !
Educație: Educatia mea este desigur o resursa pentru mine...dar educatia mea este de asemenea o resursa si pentru alti oameni, cu toate ca am invat ce e bine si ce e rau ! :)