Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63165 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Liviu . 

Informaţii personaleArticole predate (316)Oferte curente (0)Articole primite (137)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
Liviu .
Membru din: 27.09.2010
Ultima accesare: 30.06.2018 8:27
Produse oferite: 316
Articole primite:: 137
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 423.72
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Liviu . (liviu23)
Data nașterii: 23/1
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Despre mine
Despre mine " Daca vei avea aur in suflet, in licariri de aur va straluci tot ce porneste de la tine."

IMPORTANT
In momentul in care va aleg castigator, va voi trimite si un mail; daca nu primesc raspuns in 7 zile, alt mail nu veti mai primi de la mine si va voi da feedback negativ.
De asemenea, daca nu stabilim ceva concret in legatura cu intalnirea in cele 7 zile( chiar daca ea se petrece in acest interval sau mai tarziu) acord feedback negativ.
Pot fi foarte intelegator, dar nu vreau sa confundati buna mea credinta cu altceva. Nu mi se pare normal sa ma rog eu de castigator sa isi ridice produsul. Interesul ar trebui sa fie al lui, iar daca nu isi mai doreste articolul, trebuie doar sa spuna, nu sa amane la nesfarsit.

Nu ma deranjeaza sa amanati intalnirea, dar sa ma anuntati si pe mine( uimitor, insa nu va pot citi gandurile...). Nu vreau sa stau sa va astept, iar dvs sa va scuzati lipsa invocand motive aberante( gen: e prea frig, e prea cald, e prea departe locul de intalnire si alte asemenea, pentru ca sunt motive de " grupa mica"). Consider ca sunteti o persoana neserioasa, nu va este util articolul si v-ati inscris din lipsa de activitate. Am fost in situatii limita si totusi "n-am abandonat" LG; deci, consider ca se poate.
Ba mai mult, daca cei care au creat acest site au considerat ca poti acorda feedback dupa 7 zile( implicit, poti rezolva lucrurile in acest interval), nu cred ca impun eu niste conditii exceptionale.

Daca sunteti de acord, este foarte bine, daca nu, va rog sa ocoliti ofertele mele si sa ma scutiti de comentarii pentru ca m-am saturat de lipsa de bun simt( probabil nu sunteti singuri pe lume si are cine sa va asculte insatisfactiile).
Este pacat ca exista persoane care atunci cand sunt ajutate, in loc de merci, iti ofera dovezi de nesimtire, confundand acest site cu o mahala.

Va multumesc pentru intelegere.

- Doresc sa cer scuze membrilor LG, nevoiti sa asiste la tiganeala inceputa acum cateva zile pe site si vreau sa precizez ca am fost sincer in tot ceea ce am spus. Multi dintre dumneavoastra ati fost "bombardati" cu mail-uri agresive,pline cu detalii si explicatii(explicatii pe care eu nu le-am primit, asa cum se lasa a se intelege; nu am primit nici un mail in care sa mi se ceara confirmare pe mail,iar atata timp cat intalnirea a fost reprogramata prin sms,nu am vazut necesitatea confirmarii pe mail). Scopul meu nu este sa merg la intalniri la care stiu ca persoana nu vine si sa acord feedback negativ, sa-mi consum energia in "razboaie" inutile...
Imi pare rau pentru doamna respectiva; probabil socul dramei prin care trece a facut-o sa reactioneze asa agresiv( desi am inteles ca nu ar fi prima data).
Hobby-uri: Ciclismul