Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65539 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru AdrianaAdina 

Informaţii personaleArticole predate (54)Oferte curente (0)Articole primite (40)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
AdrianaAdina
Membru din: 29.01.2015
Ultima accesare: 02.05.2016 20:06
Produse oferite: 54
Articole primite:: 40
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 74.42
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: AdrianaAdina (AdrianaAdina)
Data nașterii: 28/8
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 5
Site web https://www.facebook.com/buzoianu.adriana.5
Despre mine
Despre mine Va rog sa fiti seriosi, copilul meu incepe la Help Autism terapie zilnic cateva ore plus kinetoterapie si nu-mi permit sa pierd timpul, sa o lalai. Imi cer eu scuze in prealabil daca o sa intarzii cu livrarea. De aceea prefer in sectorul 5 in zona unde locuiesc. Sunt o persoana amabila, respect pe cei din jur, iubesc animalele, avem o pisica si o testoasa, spatiul nu ne mai permite si altceva, . Am un copil mic, mai vrem unul dar mai asteptam peste vreo 2 ani, 3 sa vedem daca ne descuracm material cu inca unul. Imi place sa ofer iar daca si eu cer aici o fac de nevoie sau ca-mi place ceva foarte mult. Nu mi se ofera mie, nu-i nimic nu ma supar, poate altcineva merita mai mult. Sun noua pe site de asta nu am oferit prea multe pana acum si nu am o reputatie mare, am pus cateva oferte, in timp o sa mai pun. Ce avem de dat nu le dam doar aici le dam cui aflam ca are nevoie. Suntem oamneni buni, cu suflet si nu ne dam in laturi sa ajutam daca putem.
Avem un copil cu probleme din pacate si de aceea pot sa ofer doar in Bucuresti...nu vreau sa fiu pusa in situatia in care sa nu pot achita transportul, chiar daca trimit ramburs uneori chiar si de 30 de lei niste zile nu putem sa ne lipsim. Rog sa fiu inteleasa si am decis ca e mai bine asa sa nu existe momente in care nu o sa pot si momente in care pot si in acest caz unii din provincie primesc coletete iar altii nu primesc. Multumesc. In rest rog seriozitate si predarea o fac in sectorul 5 zona Piata Rahova, Sebastia, Carrefour Vulcan... adresa de mail este [email protected] iar numarul de telefon este 0721664634. Rog cititi metoda de livrare cu atentie! Nu va mai inscrieti daca nu sunteti din Bucuresti pentru ca nu va iau in calcul!!!
Domenii de interes: Carti, pictura, muzica, animale.
Locul de muncă: Momentan mama cu norma intreaga
Educație: Universitatea Nationala de Arte Bucuresti