Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 60066 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Quiss 

Informaţii personaleArticole predate (470)Oferte curente (0)Articole primite (175)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
Quiss
Membru din: 23.07.2010
Ultima accesare: 04.03.2019 18:13
Produse oferite: 470
Articole primite:: 175
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 577.75
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Quiss (Quiss)
Data nașterii: 13/9
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Despre mine
Despre mine Pentru că deja am avut foarte multe experiențe aici pe site, am decis să stabilesc proprii termeni de livrare:
- de acum înainte ofer produsele STRICT la metrou Nicolae Grigorescu, ieșirea spre Bulevardul Nicolae Grigorescu! [Voi mai face excepții doar pentru persoanele cu care am colaborat în mai multe rânduri în mod ireproșabil, atât.]
Cine nu poate/nu vrea să ajungă să nu se înscrie. Asta ca să evit cu eleganță momentele când vreau să livrez în altă parte și sunt trasă de urechi din varii motive.
- nu vă mai înscrieți la ofertele mele dacă vă este efectiv lene să vă deplasați. Nu vă chem până la mine acasă ca să vă predau articolul, ci la un punct decent de întâlnire - o gură de metrou. Dacă nu vă convine atunci nu vă înscrieți pentru că nu sunt datoare să vă duc produsul la ușă.
- dacă nu puteți ajunge la întânire, anunțati-mă! Accept sms-uri dar, dacă insistanți să-mi scrieți strict pe mail, anunțați-mă cu măcar două ore în prealabil, înainte să plec de acasă cu diverse treburi. Nu așteptați să vă sun eu ca să vă trag de mânecă și să-mi spuneți nonșalanți că "e duminică, e târziu, plouă". Asta în condițiile în care ziua și ora de întâlnire sunt stabilite de comun acord!
- nu vă înscrieți la ofertele mele dacă știți că puteți ajunge strict într-o singură zi din lună, și strict la o anumită oră pe care mi-o veți comunica fix în ziua cu pricina, sau cu maxim o seară înainte. Ofer produsul, nu îl primesc, așa că nu văd de ce mi-aș modifica programul ca să fiu la cheremul dvs. stând mereu cu ochii pe telefon și mail.
- nu vă dați cu fundul de podea bombardându-mă cu mailuri și telefoane și acuzându-mă că nu vreau să vă (mai) ofer produsul pentru că nu pot să-l predau fix a doua zi sau fix în următoarea clipă în care v-am ales câștigători sau într-un anume moment pe care îl vreți dvs. De asemenea, nu mai faceți ca trenul dacă vă resping apelul când mă sunați. Oare nu vă trece prin minte că nu pot să vorbesc la telefon în acel moment?
Aveți răbdare: am și eu propriul program, propriile probleme, propria viață. Răspund la toate mesajele (dovadă că am oferit sute de produse), dar nu sar în textile pentru nimeni.
- nu o să mai ofer produse niciunei persoane care mi-a pricinuit vreuna din situațiile de mai sus. Nu accept să-mi pierd timpul sau să fiu luată la rost pe timpul și produsele mele atunci când încerc să fac un bine. Dacă continuați să vă înscrieți la ofertele mele să știți că o faceți degeaba - îmi rezerv dreptul de a nu vă mai selecta!
- de asemenea, nu ofer produse celor pe care i-am catalogat deja ca fiind neserioși pe baza unor colaborări anterioare. Refuz să-mi pierd din nou timpul cu dvs. și nu mă încântă că vă arătați entuziasmul când trebuie să primiți, însă când sunteți în situația de a oferi dispăreți ca măgarul în ceață.
- nu-mi lăsați pe paginile ofertelor tot feluri de mesaje care mai de care mai lacrimogene. Făcând asta, doar mă determinați să nu vă aleg deloc. Puteți scrie orice doriți în mesajul de înscriere, dar nu vă expuneți povestea și necazurile vieții în mod public.
- nu fac predări în weekend. Consider că 5 zile lucrătoare sunt suficiente ca să ne sincronizăm într-un fel, iar weekend-ul este timpul pe care îl dedic familiei. În cele mai multe weekend-uri nici nu sunt în oraș. Am mai făcut excepții, dar nu pot transforma predarea în weekend într-o practică.
- nu ofer produse celor care scriu infect d.p.d.v. gramatical! Mi se pare o formă de respect.
- nu trimit prin poștă.