Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63165 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru rowe 

Informaţii personaleArticole predate (54)Oferte curente (3)Articole primite (99)Articole dorite (1)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (9)
rowe
Membru din: 24.03.2013
Ultima accesare: 01.01.2021 15:46
Produse oferite: 54
Articole primite:: 99
Înscrieri la oferte: 1

Reputaţie: 98.14
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: rowe (rowe)
Data nașterii: 16/1
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Despre mine
Despre mine Incepand de azi 06.06.2013 voi penaliza persoanele care nu se prezinta la intalnirea de predare-primire si care nu imi trimit un mail in prealabil in care sa imi spuna ca nu va veni.M-am saturat de nesimtirea unora.In timp se va cerne cei seriosi de cei nesimtiti.
..Nu vreau sa se creada ca fac discriminare dar am rugamintea ca cei care nu sunt din Bucuresti sa nu mai aplice.Aceasta cerinta am scris-o si o voi scrie mereu in fiecare enunt.
Va rog respectati-o.
Livrez doar personal nu prin posta ,nu am timp sa ajung la oficii postale.
Nu insist cu mailuri telefoane,cred ca 2 telefoane si 2 mailuri sunt de ajuns ptr a se clarifica locatia si ora ptr predare primire. Deoarece acest site ne ofera oportunitatea sa refolosim tot ceea ce avem solicit si ofer seriozitate.Daca nu va mai place respectivul obiect (cand il primiti )va rog sa imi spuneti ptr ca totusi cineva se va bucura si cel mai bine ar fi sa ajunga totusi la cineva care si-l doreste(fara suparare).Nu am timp sa pierd timpul(am un copil mic)asa ca cel mai corect ar fi sa spuneti daca nu mai puteti veni la intalnire.Seriozitatea o apreciez enorm.
Hobby-uri: Cartile,internetul care imi ofera informatii diverse,florile(cele crescute in ghiveci).
Domenii de interes: Moda pentru bebei si pentru mamici,carti si jucarii.imi place ideea acestui site de arefolosi si reutiliza totul ptr a nu mai fi o societate de consum.Sincera sa fiu ma ajuta enorm ptr ca ma ajuta sa gasesc lucruri frumoase .
Locul de muncă: -
Educație: Facultatea de drept Bucuresti.