Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65521 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru adana 

Informaţii personaleArticole predate (93)Oferte curente (0)Articole primite (76)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
adana
Membru din: 30.10.2016
Ultima accesare: 14.12.2017 18:13
Produse oferite: 93
Articole primite:: 76
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 130.11
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: adana (adana)
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Despre mine
Despre mine "Cel mai mare bine pe care-l putem face celorlalți este acela de a le oferi mijloacele prin care să scape de egoism și prin care să-și dezvolte altruismul și compasiunea față de toate ființele simțitoare."

Sunt o persoană ce crede și investește în valori precum sinceritatea, încrederea, respectul și corectitudinea.

Nu credeam că a dărui/primi ceva poate întâmpina piedici din partea celor implicați, însă din câte am observat pe site cred că e mai bine să stabilim câteva norme de comportament civilizat, după cum urmează:

● Poate că ceea ce donez are mică valoare pecuniară... Însă, am o mare rugăminte: cei ce nu pot prelua personal obiectele, cei ce urmăresc oferte gratis doar de dragul de a poseda un obiect "de arhivat", ori în ideea uzitării din plictis/curiozitate a unui nr. mare de înscrieri la oferte sunt rugați să apeleze la conștiința proprie răspunzându-și la întrebările "chiar îmi trebuie acest obiect? ; pot să-l ridic personal? ", astfel evitând abonarea la ofertele mele; dorința mea este ca tot ceea ce ofer să ajungă rapid la semeni ce se bucură întrebuințând micile daruri, nu la cei care le-ar tărăgăna sau împiedica primirea, ori abandona într-un colț uitat.

● Voi evita acordarea de daruri user-ilor cu feed-back multiplu de neseriozitate, celor cu punctaj sub 0 și agramaților, consider că seriozitatea și cunoașterea limbii materne sunt măsuri elementare ale respectului atât față de propria persoană, cât și față de ceilalți.

● Prioritari în a primi obiectele oferite de mine vor fi userii care mi-au oferit la rândul lor ceva, cei care au oferit macar un obiect pe site contra a 2 primite şi cei pe care îi cunosc personal.

● În cazul în care câștigătorii (mai ales cei ce s-au înscris în premieră la una dintre ofertele mele) nu îmi confirmă prin mail câștigarea și revendicarea obiectelor în termen de 6 zile de la data desemnării, voi considera acest fapt lipsă de interes real sau/și de respect față de timpul și dorințele celorlalți și care va atrage 3 consecințe:
- câștigătorii vor avea parte de feed-back-ul cuvenit;
- ignorarea eventualelor lor înscrieri la alte oferte ale mele;
- dăruirea câștigului în cel mai scurt timp către alți doritori.
(e posibil ca în unele cazuri să cer și penalizare).

● Dacă eu sau câștigătorul avem anumite dificultăți în a ne întâlni ni le vom face cunoscute din timp (min. 2 h) via e-mail/telefon, aceasta pt. evitarea unor încurcături de planuri personale și a unor supoziții fără sens.

● ÎNMÂNAREA obiectelor se face în zona metrou Dristor în zilele lucrătoare, la o oră accesibilă ambelor părți, cu condiția ca eventualele întârzieri să fie de max. 5 min.
• Doar ocazional și doar la inițiativa mea predau obiectele în alte locații publice (preferabil stații de metrou) din București stabilite de comun acord, vă rog nu insistați să vin până la ușa casei, sunt un om cu program propriu ca și Dvs, nu firmă de curierat sau Moș Nicolae :) .
• Câștigătorilor din provincie ce nu se pot prezenta pt. predarea personală a obiectelor le sugerez să delege pe cineva de încredere să le preia (asumarea riscului de deteriorare sau nepredare a obiectelor între intermediar și beneficiarul ofertei mele revine părților mai sus amintite).

● Referitor la ÎNSCRIEREA MEA LA OFERTE: așa cum cer seriozitate din partea celor înscriși la ofertele mele, în egală măsură ofer seriozitate ca beneficiară a ofertelor celorlalți; mă înscriu pt. că acel articol îmi este plăcut sau util (sau unei persoane pt. care mă înscriu, lucru pe care îl voi specifica în motivație) și pt. că sunt capabilă să mă prezint la întâlnirea stabilită de comun acord.

♡ Mulțumesc!

☆☆☆ Gânduri luminoase tuturor! ☆☆☆

Hobby-uri: Psihologie, Filozofie, Natura în general, Lectura, Fitoterapie, Naturopatie, Grădinărit, Geologie... și lista ar putea continua...

Domenii de interes: Cărțile bune, plantele de apartament, plantele medicinale ar fi cele mai vizate de mine... dacă aveți disponibile geode, flori de mină sau cristale naturale chiar m-aș bucura să le primesc.

Educație: Studii superioare.