Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64446 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Luna Betiluna 

Informaţii personaleArticole predate (194)Oferte curente (0)Articole primite (82)Articole dorite (1)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (24)
Luna Betiluna
Membru din: 01.02.2015
Ultima accesare: 20.04.2016 13:55
Produse oferite: 194
Articole primite:: 82
Înscrieri la oferte: 1

Reputaţie: 257.43
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Luna Betiluna (Luna Betiluna)
Data nașterii: 26/7
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Site web http://razvixproject.blogspot.ro/
Despre mine
Despre mine E nevoie sa fac unele precizari:

Va rog nu va inscrieti la ofertele mele daca nu puteti veni la locul precizat de intalnire sau daca nu puteti trimite pe cineva.Uneori il deleg pe sotul meu sa predea sau sa ridice produse, avand in vedere ca intervin lucruri neprevazute si pe cat posibil incerc sa nu incurc pe nimeni.


Daca pana la momentul de feedback nu ma contactati aleg alt castigator si cer penalizare, va cer doar sa ma contactati ca sa stiu ce fac cu produsul.Imi consum timp si energie si nu pot sa inteleg de ce te-ai inscrie daca nu le vrei, doar asa sa ma consumi pe mine.In concluzie penalizare.

Sunt punctuala si vin oriunde dupa produse dar ma astept ca si ceilalti sa fie la fel.Daca m-ai ales sa-mi oferi un produs asta nu-ti da dreptul sa ma pui pe drumuri si sa imi dai teapa fara sa anunti, in concluzie voi cere penalizare in aceste situatii.

Aceasta platforma mi se pare o idee foarte grozava si nu vreau sa renunt din cauza unor neseriosi asa ca voi cere penalizare ori de cate ori situatia o cere.

La telefon pot sa raspund numai dupa ora 14 in cursul saptamanii.

Momentan, pot face predarea numai in zona Nicolae Grigorescu metrou.


Hainele pe care le ofer nu sunt murdare, rupte, patate, decolorate etc, daca in poze apar defecte sunt strict de la poza, ele sunt in stare foarte buna, singura problema este ca au fost depozitate si necesita o spalare.Daca totusi ofer vreodata o haina cu defecte voi avea grija sa specific.

Am un baietel in varsta de 10 ani cu care imi petrec foarte mult timp, ii sunt si mama, si partener de joaca si terapeut si profesor.
Ma abonez doar la lucruri de care avem mare nevoie sau ne plac foarte, foarte mult.Imi plac lucrurile vechi, muzica, filmele, cartile iar baietelul are foarte multe pasiuni si colectioneaza magneti, pietre, orice cu si despre Harry Potter sau alte personaje indragite de el, carti pentru copii vechi, tot ce tine de geografie (atlase, busole, harti etc), ceasuri, miniaturi cu arhitecturi celebre si lista nu se opreste aici.
Hobby-uri: Muzica, pictura, filme, carti, antichitati, calatorii.
Domenii de interes: Educatie, arta.