Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64461 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Ana Buia 

Informaţii personaleArticole predate (43)Oferte curente (0)Articole primite (16)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
Ana Buia
Membru din: 03.02.2015
Ultima accesare: 13.12.2016 21:13
Produse oferite: 43
Articole primite:: 16
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 55.62
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Ana Buia (Ana Buia)
Informaţii de contact
Județul Cluj
Oraşul: Cluj Napoca
Despre mine
Despre mine Cateva informatii despre predarea produselor:

In general prefer predarea personala a produselor in Cluj-Napoca sau gruparea acestora pentru expediere in alte localitati, astfel incat continutul coletului sa merite achitarea taxei de transport.

In cazul in care va aleg pentru a va oferi un produs, va voi contacta la scurt timp dupa expirarea ofertei.
Daca nu ma contactati in 7 zile sau daca stabilim o intalnire (pentru Cluj) si apoi nu veniti sa ridicati produsul, voi alege un alt castigator pentru obiectul oferit, fara a va penaliza ( <=valabil in cazul in care ma anuntati ca nu mai puteti veni; daca pur si simplu nu apareti la intalnire, voi cere penalizare). Nu ma deranjeaza daca ne intalnim la mult timp dupa alegerea castigatorului (in cazul produselor neperisabile), dar chiar nu imi face placere sa merg doar eu la intalnire si sa car produsele prin oras degeaba.
Pentru livrarile in afara orasului Cluj-Napoca, va voi ruga sa achitati o taxa de transport in avans.

Ma bucura tare mult colaborarile repetate cu userii seriosi si amabili, dar in acelasi timp imi doresc sa le fac un bine cat mai multor oameni prin oferirea produselor mele...deci va rog sa nu va suparati daca nu sunteti selectat/a de fiecare data cand va doriti un produs. :)

Multumesc pentru intelegere. :)
Hobby-uri: lectura, geografie, sport, calatorii, bricolaj, gatit...