Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63161 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru rosalina 

Informaţii personaleArticole predate (279)Oferte curente (0)Articole primite (650)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (5)
rosalina
Membru din: 25.08.2011
Ultima accesare: 01.02.2021 10:33
Produse oferite: 279
Articole primite:: 650
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 540.40
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: rosalina (rosalina)
Data nașterii: 12/11
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 1
Despre mine
Despre mine Sunt pasionata de natura in mod special.
Mai cred inca in oameni si in puterea lor de a se depasi si de a fi mai buni.Sunt idealista...
Doresc ca obiectele pe care le ofer sa ajunga la cei care chiar au nevoie,am inceput sa am senzatia ca unii spun doar de fatada ca sunt nevoiasi...
Va las sa judecati ce am primit ca raspuns la mesajul trimis unei persoane din Iasi care folosea siteul pentru acumulari de produse si care apoi le vindea,pe Trendzone.
,,Stiti ceva, din cauza pers ca dvs mi-au inchis site-ul pe lucrurigratis. Ideea e urmatoarea, din clipa in care am primit produsul eu pot face ce doresc cu el. Daca de pilda il aruncam la gunoi ca nu imi vine sau ii dadeam foc, care era diferenta? Din moment ce e al meu? Asa am decis sa fac schimb cu el cu un produs care sa-mi fie bun. Nu mi se pare corect sa dau explicatii cu ce fac cu produsele MELE? Corect? Daca eu va ofeream ceva si ii dadeati foc sau il taiati sau il aruncati era problema dvs, din moment ce eu vi l-am oferit dvs, deci e al dvs. Nu ma mai justific. Numai bine!"
Rog pe cei care m-au trecut prietena pe acest site sa inteleaga ca pe unii nu ii cunosc deloc iar dupa mine, prietenia este ,,ceva" deosebit de valoros!!!!
Hobby-uri: Tot ce tine de natura si de arta.
Domenii de interes: Arta,natura....
Locul de muncă: In prezent casnica, fortata cumva de imprejurari, sper sa nu dureze...
Educație: Cum spunea cineva de pe acest site, am sa-l citez ,,multa si aparent fara rost"...