Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65542 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru miha_ela 

Informaţii personaleArticole predate (94)Oferte curente (0)Articole primite (43)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (1)
miha_ela
Membru din: 16.09.2012
Ultima accesare: 13.10.2018 21:52
Produse oferite: 94
Articole primite:: 43
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 119.92
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: miha_ela (miha_ela)
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 2
Site web https://www.facebook.com/pages/Avon-for-you/774064379314553
Despre mine
Despre mine Sunt o mamica de gemeni (9 ani) care, ca orice mama in adevaratul sens al cuvantului, se zbate cu demnitate sa le fie bine copiilor ei.
Este minunat ca prin intermediul acestui site putem face un bine si totodata scapam de lucrurile care nu le mai folosim, chiar daca sunt in stare buna. Practic, ne ajutam reciproc indiferent de roluri. :)
Daca ma inscriu la o oferta inseamna ca am intr-adevar nevoie de lucrul respectiv, dar nu imi voi plange de mila ca sa va conving ca il merit pentru ca nu imi sta in sta in caracter. Recunosc, însă, că ma bucur ca un copil cand primesc ceva la fel și atunci cand daruiesc. :)
"If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain."
— Maya Angelou
Hobby-uri: Bijuteriile hand-made, am si vândut o perioadă dar m-am lăsat. As mai avea totuși ceva de vânzare, dacă va interesează. :)
Locul de muncă: Sunt reprezentant Avon, bonă part-time și bonă ocazională.:) Asadar, daca doriti sa cumparati produse sau aveti nevoie de cineva care sa stea cu copilul/ copiii cateva ore, ma gasiti pe pagina mea de facebook.Dacă am timp la dispoziție, va ajut cu mare drag.
Pentru livrari ne vedem la capatul autobuzului 282 (Sos Fundeni), langa Mega Image. Ca alt punct de reper , Restaurantul Margineni.