Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65396 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Edysan 

Informaţii personaleArticole predate (282)Oferte curente (0)Articole primite (479)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (20)
Edysan
Membru din: 13.04.2012
Ultima accesare: 26.03.2022 23:24
Produse oferite: 282
Articole primite:: 479
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 501.07
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Edysan (Edysan)
Data nașterii: 19/7
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 2
Site web email: [email protected]
Despre mine
Despre mine >>> Foarte puţin despre mine:

Bărbat, 42 de ani, căsătorit, fără copii, om linistit, civilizat, grafician freelancer, fotograf in devenire. Îmi place să ofer din puţinul pe care îl am, donez anual cu prioritate maxima pentru copii, nu dau lucruri stricate, fara valoare, insa mă bucur să şi primesc cateodata (în mod deosebit cărți, aparate foto vechi, lucruri utile prin casa).

>>> Puțin mai mult despre ce vreau de la voi:

Să citiţi cu atenţie rândurile următoare pentru a evita mai târziu orice discuţie inutilă.

- (Foarte important) NU am cerut NICIODATĂ bani pentru coletele expediate de mine, aşa că aştept acelasi lucru de la voi si in privinta mea. Principiul meu e simplu "daca vrei sa faci un bine, fa-l pana la capat".

- Nu accept sub nici o forma conditionarea / obligarea schimbului pe schimb, asa cum au incercat anumite persoane de-a lungul timpului sa faca.

- NU vă grabiţi să comentaţi aiurea fără să aveţi argumente solide. Urăsc discuţiile "inteligente" cu oameni care NU au nici o logică în ceea ce spun.

- NU va comportaţi țigăneşte, nu faceți mahala, nu suport acest tip de comportament. Vorbiţi si comportati-va civilizat dacă vreţi să colaborăm bine.

- Nu vă expuneți în fața altor persoane opiniile denigratoare despre mine dacă NU mă cunoaşteți. Toți cei care au făcut-o deja sau intenţionează asta, vă raportez la Admin pentru sancţionare fără nici un regret.

- Nu mai "masacraţi" limba română. Am o problemă gravă cu cei care fac asta, m-am săturat să încerc să descifrez propoziţiile unora care nu au habar să acordeze subiectul cu predicatul (şcoala este încă gratuită, aşa că nu aveţi nici o scuza).

>>> Cum îmi aleg câştigătorii?

- Țin foarte mult cont de calitatea informaţiilor din profil, aşa că profilele incomplete = zero şanse de câştig.
Hobby-uri: cărți, aparate foto vechi
Domenii de interes: >>> Despre livrarea produselor:

- De regulă îi prefer pe cei din orasul de resedinţă datorită simplităţii metodei de predare personala, dar asta nu înseamnă că nu trimit şi în provincie. Dar, pentru a fi motivat să fac livrări în provincie pe banii mei şi mai ales pe timpul meu (adica sa stau in picioare 40 de minute la coada), solicitantul trebuie să mă convingă printr-o argumentare foarte solida si de calitate, in conditiile in care taxele postale au crescut foarte mult in ultimile luni.

- Vă mulţumesc pentru înţelegere.
Locul de muncă: Freelancer
Educație: Suficientă, fara alte detalii.