Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65331 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Kolozsvari 

Informaţii personaleArticole predate (36)Oferte curente (0)Articole primite (33)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (3)
Kolozsvari
Membru din: 25.09.2013
Ultima accesare: 06.06.2016 14:06
Produse oferite: 36
Articole primite:: 33
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 48.37
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Kolozsvari (Kolozsvari)
Data nașterii: 21/12
Informaţii de contact
Județul Cluj
Oraşul: Cluj Napoca
Despre mine
Despre mine Donez lucruri pe care le-am purtat doar de cateva ori, sau le-am primit si nu imi vor lipsi, etc.

Din pacate nu am timp pentru a umbla dupa cutii potrivite pentru colet, a sta la rand la posta, etc. De aceea prefer sa predau personal in Cluj.
Prin colet postal trimit numai cu plata in cont, nu ramburs si nu plic...
Cei care au omis sa preia obiectul cand au fost alesi castigatori si nu au dat nici un semn de viata, nu vor primi de la mine nimic.
Rog pe toti cu cont pe acest site sa ne respectam. Stilul "auzi tu" poate ca este la moda in mahala, dar numai acolo. Cersitul si textele "sunt saraca, ... dati-mi mie!" la mine nu au trecere, chiar din contra exclud definitiv persoana care incearca.

Cei care au preferat sa prelungeasca termenul ofertei cand eu am fost singura inscrisa sa nu se inscrie la nici una dintre ofertele mele.

Am constatat ca in Transilvania calitatea inseamna altceva decat in restul tarii. Eu nu as trimite nimanui lucruri murdare si intr-o stare de uzura totala...

Imi place si voi prelua ideea lui Mihai (din Barsov) sa accept castigator numai dintre cei care au poza proprie in profil.
Hobby-uri: crescatoria proprie de papagali nimfa; calatorii; foto peisaj si animale; arhitectura; design interior; peisagistica; limbi straine
Domenii de interes: design
Educație: studii universitare