Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 58328 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru IoanaE 

Informaţii personaleArticole predate (104)Oferte curente (20)Articole primite (664)Articole dorite (3)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (17)
Membru din: 30.11.2014
Ultima accesare: 24.04.2018 20:22
Produse oferite: 104
Articole primite:: 664
Înscrieri la oferte: 3

Reputaţie: 336.77
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: IoanaE (IoanaE)
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 4
Despre mine
Despre mine In principiu predarea produselor se face la metrou C-tin Brancoveanu, Sector 4, Bucuresti dar in functie de programul meu putem stabili si o alta statie de metrou.
NU trimit in tara prin Posta sau alte metode de curierat insa daca sunteti din provincie si aveti pe cineva in Bucuresti care sa ridice produsul cu drag voi lua in considerare cererea dvs dar va rog sa va asumati raspunderea ptr seriozitatea pers desemnate.
Va rog sa ma contactati in maxim 7 zile de la castigarea produsului. Dacă nu primesc niciun semn în 7 zile de la selectarea câştigătorului, voi acorda calificativ negativ.
Daca am stabilit o ora nu intarziati. Daca nu veniti fara a anunta , voi acorda direct calificativ negativ, voi cere penalizare si sa nu va mai inscrieti la alte oferte.
Dacă din orice motiv produsul nu poate fi ridicat, pot fi anuntata tel pt a-l acorda altcuiva. În caz contrar, voi acorda calificativ negativ.
Tărăgănarea ridicării produselor va duce automat la acordarea de calificativ negativ.