Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63511 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Casti originale premium Nokia

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Casti originale premium marca Nokia, modelul vechi cu mufa tip Nokia (vezi foto 2). Cine le vrea si se inscrie la oferta sa se uite atent la mufa, nu iau in calcul reclamatii ulterioare pentru neatentie.

Predare personala numai in Bucuresti (nu livrez prin Posta). Cel care primeste produsul trebuie sa vina la statia RATB "Pictor Harlescu" (36, 101, 335), prima statie venind pe bulevardul Chisinau dinspre piata Delfinului sau dinspre bulevardul Basarabia (sectorul 2), reper de orientare - policlinica Hipocrat 2000.

Defecte
Nu au.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  02.12.2013 22:21:03
Data expirării:  10.12.2013 22:17:22 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 1
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  Andrei V
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
alexandru magureanu
(alexandru123)
Andrei V
(grilelicenta)
Marius-Andrei S
(magic4all)
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare boros camelia  (11/29/2013 11:00:53 AM)

am o intrebare,pentru nokia n73 este bun?

Solicită moderare Solicită moderare Edysan  (11/29/2013 12:36:59 PM)

Din cautarile mele pe internet se pare ca raspunsul este DA, se potrivesc.

Solicită moderare Solicită moderare Edysan  (12/2/2013 10:21:03 PM)

Dupa cum am specificat si in oferta curenta, dar si in profilul meu, NU trimit prin posta pentru ca nu am TIMP sa pierd pe la ghisee. Mai prelungesc o saptamana, poate doamna din Bucuresti care m-a intrebat de ele pt. Nokia n93 (parca?) vede oferta si se inscrie. Multumesc pentru intelegere.

Solicită moderare Solicită moderare boros camelia  (12/3/2013 3:36:44 PM)

Buna,am citit comentariul tau,dar stau pe ganduri daca sa ma abonez sau nu!daca nu se potriveste la tel meu,degeaba le iau.

Solicită moderare Solicită moderare Edysan  (12/3/2013 8:44:13 PM)

Nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme in privinta mufei. Dupa ce m-am interesat putin am aflat ca pana prin 2009 Nokia folosea aceasta mufa ca standard pe toate telefoanele proprii, fiind patentata ca mufa proprie Nokia, doar pentru telefoanele lor din gama high-end (foarte scumpe) foloseau o mufa subtire jack de 2,5 mm. Abia dupa ce au aparut primele Samsung-uri Smart, Motorole RAZR si Sony-Ericsson-uri Walkman care redau muzica in format MP3 si care implementau pentru prima data mufa clasica jack de 3,5 mm ca standard la toate telefoanele mobile indiferent de marca, Nokia a observat un declin pe partea de vanzari pe de-o parte ca incerca sa impuna clientilor propriul lor sistem de operare SymbianOS (care era dragut ca interfata, dar mergea greu si avea foarte putine optiuni de app-uri free) dar si datorita faptului ca mufa lor era masiva, incomoda, iesea prea usor daca telefonul nu statea intr-o pozitie adecvata si nu puteai folosi decat strict castile lor proprii, ceea ce era un inconvenient pentru ca nu toata lumea isi dorea casti marca Nokia (foarte scumpe si cam incomode in urechi).
Asa ca va puteti inscrie fara griji la oferta, jack-ul fiind compatibil cu mufa dela telefonul dumneavoastra. O seara buna va urez.

Solicită moderare Solicită moderare boros camelia  (12/4/2013 9:13:46 AM)

Buna.eu nu cunosc zona delfinului.daca ma abonez,la ce metrou putem sa ne intalnim?

Solicită moderare Solicită moderare Edysan  (12/4/2013 9:28:14 AM)

Titan. Gura de metrou dinspre intersectie. :)

Buna ziua daca puteti sa mil dati castile pentru mamaie ca nu mai merge micofon la telefon lui mamaie :(((( o zi buna sa aveti

Buna ziua daca puteti sa mil dati castile pentru mamaie ca nu mai merge micofon la telefon lui mamaie :(((( o zi buna sa aveti

Casti originale premium Nokia