Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65538 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru hanna8 

Informaţii personaleArticole predate (261)Oferte curente (0)Articole primite (283)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (9)
hanna8
Membru din: 12.10.2013
Ultima accesare: 30.06.2018 12:15
Produse oferite: 261
Articole primite:: 283
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 408.05
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: hanna8 (hanna8)
Data nașterii: 10/7
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 6
Despre mine
Despre mine Atentie : numarul de telefon care apare in mailul pe care il trimite site ul nu este cosmote, este numar portat in orange !
Pentru cei cu care nu am mai colaborat/ nu au citit la aprecieri / nu si au dat seama de la ofertele anterioare : Trimit prin posta! In urmatoarele conditii :
- castigatorul trebuie in primul rand sa fie dispus sa astepte (intre 7 - 21 zile ) sa am timp sa ajung la posta ( schimb 2 mijloace de transport in comun si mai merg si pe jos jumatate de statie ca sa ajung la posta , ceea ce cu tot cu asteptat in statii si la posta si dus-intors imi ia cam 3 ore , deci imi trebuie timp special alocat pentru asta si nu, nu am in fiecare zi timpul asta in conditiile in care lucrez si imi cresc singura copilul!!! ) si imi trebuie si bani sa ajung la posta (1.3 lei * 4 pentru plata biletelor + plata la posta a transportului ) si cu parere de rau nu imi permit tot timpul sa dau banii astia din buzunar , de multe ori sunt singurii bani pe care ii am.
- castigatorul trebuie sa plateasca in avans taxele postale (in momentul in care stiu data aproximativa la care ajung la posta anunt) in contul BRD pe care o sa il comunic, si doar intr-o sucursala BRD , pentru ca altfel mi se opreste mie comision si tot eu pierd. Nu percep taxa pentru ambalat colete, nici pentru altceva, doar strict ce mi se cere la posta sa platesc!
Cei care nu sunt de acord cu conditiile de mai sus ii invit sa NU se inscrie! Cei care nu inteleg / nu aproba ce am scris / situatia ii invit sa se ABTINA DE LA COMENTARII !
90% din oferte le pun de pe o rabla de telefon si dureaza atat de mult incat nu am rabdare sa scriu la fiecare oferta in parte sau sa bifez si faptul ca trimit prin posta! De asemeni , nu am tot timpul acces la PC, ceea ce inseamna ca nu pot sa vad mailuri ! Deci nu pot contacta pe cineva imediat tot timpul ! Telefonul meu imi permite sa intru pe site din browserul pe care il are , dar pe mail nu merge sa intru. Cand lucrez , lucrez de la 09.30 dim pan la 24.00 ! O zi, doua sau trei consecutiv ! Deci in perioada cand lucrez, chiar daca vedeti ca am activitate pe site , nu inseamna ca am si timp liber, sau acces la mail sau etc!
Datorita conditiilor mai sus mentionate , nici eu nu ma inscriu la ofertele celor din tara, chiar daca de foarte multe ori imi place ce vad, decat atunci cand stiu ca am cum sa ajung la posta, am bani sa platesc transportul/taxele si DOAR CAND AM FOARTE MARE NEVOIE DE CE ESTE IN OFERTA respectiva !!!