Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64178 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Decoratiuni de iarna (depasite tehnologic)

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Dupa strangerea decoratiunilor intinse prin casa cu ocazia sarbatorilor de iarna din 2014, m-am decis sa ofer cuiva care chiar nu are asa ceva o parte din ceea ce am si nu mai doresc sa expun anul urmator.
Aceasta oferta include un brad artificial demontabil de 1 m inaltime (cel din poza, strict doar bradul, NU si ce se vede prin el sau pe langa el), o cutie cu decoratiuni de pom (globuri, clopotei, mos-craciuni) si o punga cu mai multe tipuri de beteala.

Subliniez faptul ca NU sunt noi, le am de mai multi ani si le-am folosit eu pana in iarna aceasta iar acum le dau mai departe in mod gratuit cuiva mai lipsit de posibilitati.

Cine doreste acest set sa se exprime in caseta de argumentare afisata dupa apasarea butonului "Vreau sa primesc!", nu in forumul public al ofertei. Nu iau in considerare rugaminti afisate public fara inscriere.

Prefer predarea personala DOAR in Bucuresti datorita volumului foarte mare (3 cutii). Scuze celor din provincie. Cel care primeste produsul in Bucuresti trebuie sa vina in zona Obor/Colentina, statia RATB "Ziduri Mosi" (tramvaie 21, 36; troleu 66; autobuze 101, 143, 682), mai exact in fata catedralei „Sf. Dumitru” de pe Sos. Colentina, peste drum de Kaufland.

Defecte
Folosite.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  15.01.2015 22:14:37
Data expirării:  29.01.2015 22:01:28
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  ratatouille_2007
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
alina_ari Daniela Tomescu
(danatomescu)
Farmacista
ratatouille_2007
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Decoratiuni de iarna (depasite tehnologic)