Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65521 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Set colier + bratare + cercei

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Doamnelor si domnisoarelor, runda 5 de oferte va este dedicata in cea mai mare parte asa ca urmariti si celelalte oferte si va rog sa grupati in cuprinsul argumentarii tot ce va place. Subliniez insa faptul ca gruparea in argumentare NU reprezinta neaparat si o garantie ca le veti primi conform dorintelor.

Descriere produs: Colierul si bratara sunt elastice iar cablurile metalice sunt imbracate intr-un material negru catifelat. Materialele din care sunt confectionate piesele setului nu sunt din categoria pretioase sau semi-pretioase. Setul este lucrat cu materiale din magazinele de handmade.

Deoarece am intampinat in ultima perioada in mai multe cazuri situatii mai delicate cu expedierea din provincie contra unor sume de bani in avans, prefer predarea personala in Bucuresti pentru acest produs (persoanele cu care am colaborat bine si cu care nu am avut probleme se pot inscrie in continuare). Cel care primeste produsul in Bucuresti trebuie sa vina in Pantelimon, la statia RATB "Pictor Harlescu" (14, 36, 46, 101, 335), prima statie venind pe bulevardul Chisinau dinspre piata Delfinului sau dinspre bulevardul Basarabia (sectorul 2), reper de orientare - policlinica Hipocrat 2000.

Defecte
Nu au.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  17.03.2014 23:51:06
Data expirării:  31.03.2014 23:46:15
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  [email protected]
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Am3thist cris [email protected]
ana Maria Ana
(mariutza)
nuty
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare ana Maria Ana  (3/18/2014 12:37:10 PM)

superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Set colier + bratare + cercei