Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62374 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Mini Joc "4 in linie" (de buzunar)

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Un joc simplu si captivant. Obiectul jocului este sa aşezi patru piese pe un rand pe verticala, orizontala sau diagonala. Se joaca pe o tabla de 8x8 careuri şi începe cu tabla goala. Modul de aşezare a pieselor: fiecare jucator aşeaza o piesa pe rând, regula este de sus în jos, cea ce înseamna ca piesele pot fi aşezate numai pe primul rând şi imediat deasupra altor piese de pe coloana. Urmatoarea imagine arata pozitia de start şi locul unde pot fi aşezate piesele. Sfârşitul jocului: jocul se termina daca unul dintre urmatoarele conditii sunt îndeplinite:

- Unul dintre jucatori aşeaza 4 sau mai multe piese pe un rând vertical,orizontal sau în diagonala. Acesta câştiga jocul.
- Daca toate careurile au fost ocupate de piese şi nici unul dintre jucatori nu are 4 pe linie, jocul se termina cu remiza.

Material: plastic
Dimensiuni: 10.3 x 14.3 x 3.3 cm

Predare personala in Bucuresti sau livrez prin Posta Romana (5 ron taxe postale in avans, intr-un cont comunicat dupa alegerea castigatorului). Cel care primeste produsul in Bucuresti trebuie sa vina in Pantelimon, la statia RATB "Pictor Harlescu" (14, 36, 46, 101, 335), prima statie venind pe bulevardul Chisinau dinspre piata Delfinului sau dinspre bulevardul Basarabia (sectorul 2), reper de orientare - policlinica Hipocrat 2000.

Defecte
Nu are.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  13.02.2014 13:56:57
Data expirării:  20.02.2014 15:55:49
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  pixxie
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
cris gm_ignat pixxie
somedude Th3Lov3OfG0d
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Mini Joc "4 in linie" (de buzunar)