Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63254 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Colectie de CD-uri cu filme

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Din perioada de haur trecuta a ODC, DC++ si a MIRC-ului, care erau singurele surse de descarcare a filmelor, cand HDD-urile erau mult prea mici pentru a putea descarca cantitati mari, exista o singura solutie: scrierea pe CD-uri si DVD-uri. A fost o perioada de glorie cand zile si nopti in sir doar asta faceam, ca si restul baietilor din cartier de altfel, cand am scris sute de astfel de discuri. Din ce mi-au mai ramas cat de cat intregi, ofer astazi celor nostalgici sau celor ramasi mai in urma cu tehnologia, un set de bulk-uri cu CD-uri si DVD-uri inscriptionate cu filme din toate categoriile (mai putin XXX), selectii de Oscar sau filme de 7 stele, clasice sau moderne, numai filme de calitate alese pe spranceana, demne de urmarit cu lada de pop-corn langa voi. Continutul nu are rost sa il insir pentru ca nu am unde, dar va fac urmatorul rezumat:

Bulk 1 - 291 filme pe 116 CD, DVD si DVD-RW-uri.
Bulk 2 - 215 filme pe 55 CD, DVD si DVD-RW-uri.
Bulk 3 - 38 filme pe 8 DVD-RW-uri, alte 94 de filme + Seria de filme indiene (6 volume, 19 titluri) pe 27 DVD-uri, Colectia Stephen King - 43 de filme pe 9 DVD-uri.

Total: ~700 filme (la o medie de 110 minute/film, inseamna peste 1280 de ore de vizionare in continuu, sau in jur de 54 de zile). Asa ca spor si rabdare la un astfel de maraton.

Predare personala numai in Bucuresti (nu livrez prin Posta). Cel care primeste produsul trebuie sa vina la statia RATB "Pictor Harlescu" (36, 101, 335), prima statie venind pe bulevardul Chisinau dinspre piata Delfinului sau dinspre bulevardul Basarabia (sectorul 2), reper de orientare - policlinica Hipocrat 2000.

Defecte
Este posibil ca unele CD-uri si DVD-uri sa nu mai corespunda descrierii si sa nu fie citibile. A avut grija nepotul meu sa se mai joace in trecut cu ele.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  21.12.2013 12:11:05
Data expirării:  28.12.2013 13:50:58
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  Marius M.
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
didi morgan Marius M.
(marko23)
Tetris_
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Colectie de CD-uri cu filme