Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65538 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru MariaP 

Informaţii personaleArticole predate (71)Oferte curente (0)Articole primite (94)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
MariaP
Membru din: 13.05.2013
Ultima accesare: 13.02.2021 5:05
Produse oferite: 71
Articole primite:: 94
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 108.41
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: MariaP (MariaP)
Data nașterii: 20/1
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 3
Despre mine
Despre mine Am o viata obisnuita, cam banala as putea spune si imi place banalitatea ei.
Ofer cu mare drag lucrurile, pe cat posibil de luni pana vineri, la statia de metrou Stefan cel Mare intre orele 08.30-13.00, iesirea de vis-a-vis de stadionul Dinamo si dupa ora 17 la posta Fizicienilor piata Matei Ambrozie.
Mi-este mai usor sa ofer mai multe lucruri aceleiasi persoane.
NU TRIMIT PRIN POSTA/CURIER!
Nu-mi plac oamenii care trimit mesaje in care se milogesc pentru un anumit produs!
1. Nu aleg castigatori din randul celor care nu au "experienta" pe acest site sau au cel putin un feedback negativ.
2. Nu aleg castigatori la ofertele mele persoanele care repun pe site ceea ce primesc de la mine. Ma deranjeaza acest lucru.
3. Nu ofer celor care nu au notiuni elementare de gramatica limbii romane si putin respect sa o fi invatat la scoala. Ma zgarie pe ochi si pe suflet cuvintele gresite si exprimarile sub orice critica.
4. Mi se pare o maxima maxima lipsa de respect sa daruiesti ambalaje goale, portelanuri ciobite si alte gunoaie plus haine rupte, extrem de vechi, murdare/patate si/sau pline de par. Mi-e sila de astfel de oameni. Voua v-ar placea sa primiti niste gunoaie? Pe bune? Chiar asa ahtiati sunteti dupa puncte? Anunt: punctele alea nu valoreaza nimic, absolut nimic in viata reala...
Hobby-uri: Concediile cu sotul meu, in colturi de tara cam uitate si nepopulare dar superbe.Imi place sa gatesc, sa lenevesc pe o banca in parc dar sa ma si plimb cu bicicleta, hidrobicicleta sau pe jos.
Domenii de interes: Orice care implica "frumosul" de la un simplu caine pana la ultima floare din parc sau o emisiune de calitate la radio.
Locul de muncă: Bugetar
Educație: Multa si degeaba, atat timp cat viata este nedreapta si oamenii ipocriti.