Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65302 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Gabriela_ty 

Informaţii personaleArticole predate (62)Oferte curente (0)Articole primite (3)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (2)
Gabriela_ty
Membru din: 15.03.2015
Ultima accesare: 20.05.2015 14:12
Produse oferite: 62
Articole primite:: 3
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 76.38
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Gabriela_ty (Gabriela_ty)
Data nașterii: 27/11
Informaţii de contact
Județul Bistrita-Nasaud
Oraşul: Viisoara
Site web http://www.mesagerulsperantei.ro/
Despre mine
Despre mine ..pai sunt o tanara mamica asa ca tot timpul mi-l ocupa un pui mic, dragalas si frumos. Pe langa asta imi place sa am grija de look-ul meu, vb aceea "sunt femeie maritata" (si cei drept este mai greu sa iti surprinzi sotul tot timpul prin ceea ce esti, ai sau poti sa faci). Ador orele de sport (foarte rare dealtfel), plimbarile in natura si ....motocicletele. Ma ve-ti putea contacta pe adresa de e-mail [email protected].

O conditie importanta pentru cei care dorec si primesc produse oferite de mine: Foarte foarte important VA ROG sa imi scrieti adresele COMPLETE (ptr Buc si OP-ul). Am fost nevoita sa caut eu pe net : oficii postale, coduri postale, chiar sa ma rog in cateva e-mail-uri de anumite pers sa mi le trimita. Daca nu ne intelegem, voi selecta alta pers ptr acel produs.
Hobby-uri: Quilling, origami, pictura, sport, shopping.
Locul de muncă: Asistent maternal
Educație: Asistenta medicala, s.a. .