Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64461 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Nou - cereri de donatii, pe grupul de FB

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Acum poti sa mentionezi obiectele de care ai nevoie sau sa tii legatura cu alti membri, pe grupul de Facebook al comunitatii noastre - Departamentul de Binefaceri.

ATENTIE: Poti sa te alaturi grupului daca ai minim un punct la Reputatie. Pentru inscriere si verificare apasa pe butonul "Solicita moderare" de mai sus, si completeaza in formular linkul spre profilul tau de Facebook. In cazul in care ai minim un punct la reputatie pe site, vei fi adaugat in grup. Altfel, voi sterge cererea ta, pe care poti sa o retrimiti dupa ce vei obtine acel punct minim la Reputatie (e de ajuns sa primesti 3-4 produse, sau sa donezi unul).

Defecte
Nu te abona la aceasta oferta, pentru inscriere este de ajuns sa urmezi instructiunile de mai sus.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  20.04.2016 0:32:54
Data expirării:  19.05.2017 23:12:51
Metode de livrare disponibile: 
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  admin lucrurigratis
Câştigătorul ofertei:  Încă nu a fost stabilit.
Status:  Approved
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Luna Betiluna
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare tasia  (4/20/2016 4:40:44 PM)

ca sa vezi cat de atenti sunt unii oameni...

:) Se intampla des, oamenii se grabesc, unii sunt pe internet de pe telefon. Mi-ar fi placut sa fie mai simplu procesul de inscriere, insa vreau sa ma asigur ca oamenii vor fi deja familiarizati cu site-ul inainte sa se avante in tranzactii aranjate pe FB, care de multe ori duc la probleme si certuri pe care nu vreau sa le accept pe grup. Vreau ca atunci cand oamenii o sa fie dezamagiti de faptul ca nu au cum sa dea feedback/penalizari pe FB, sa stie ca se pot intoarce pe site, in loc sa renunte direct la ideea de a-i mai ajuta pe altii.

Nou - cereri de donatii, pe grupul de FB