Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65539 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Tina33 

Informaţii personaleArticole predate (95)Oferte curente (0)Articole primite (15)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (7)
Tina33
Membru din: 11.02.2010
Ultima accesare: 24.08.2013 19:59
Produse oferite: 95
Articole primite:: 15
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 118.02
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Tina33 (Tina33)
Data nașterii: 19/11
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 6
Despre mine
Despre mine Iubesc natura, ador florile si imi place sa gradinaresc in mica mea "gradina de apartament". Imi place sa cunosc persoane inteligente si sufletiste. Imi face placere sa interactionez cu Oameni. Ma ma indispun rautatea, egoismul si viclenia fiintelor bipede, precum si prostia si spiritul de contrazicere nejustificat.

Pentru cei care ma intreaba mereu daca trimit si in provincie, raspunsul e NU. NU MAI TRIMIT IN PROVINCIE.
Datorita experientelor neplacute avute cu multe persoane din provincie de pe acest site, am decis sa nu mai mai complic inutil cu posta si sa ofer toate lucrurile aici, in Bucuresti. Totusi voi lua in calcul acele cateva persoane (din provincie) cu care am mai colaborat si au feed-back pozitiv.

Ii rog pe Pisiki (aka D.Cristian) si pe nitro sa nu se mai inscrie la ofertele mele.
Pe ceiilalti care se inscriu, ii rog sa citeasca cu atentie conditiile de livrare, pentru a evita irosirea timpului cu alte schimburi de mesaje inutile si contradictorii.
Hobby-uri: gradinaritul de apartament, muzica in casti, in surdina, aranjatul sifonierelor :)...
Domenii de interes: horticultura, stiinta si natura, psihologia si natura umana, muzica, sport de tonifiere si intretinere...
Educație: SS - Relatii Economice Internationale, specializarea Management si Marketing in Afaceri Economice - facultate absolvita in anul '99.