Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62981 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Vopsea de par

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Vopsea de par Londa, nuanta 14/3 (Wild Cherry). Este neinceputa.


Defecte
Fara defecte. Cutia este completa si neinceputa.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  09.06.2010 12:40:27
Data expirării:  17.06.2010 13:25:43 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 4
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 6 (Bucuresti)
Oferit de:  Tina33
Câştigătorul ofertei:  Adora
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Adora anca93 cleota
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare Tina33  (5/11/2010 3:33:43 PM)

Doar o singura persoana inscrisa, care nu a precizat nici-un motiv concret.

Solicită moderare Solicită moderare anca93  (5/20/2010 10:29:39 AM)

Nu am crezut ca trebuie sa precizez un motiv bine intemeiat, credeam ca dam produsele de care n7u mai avem nevoie celor care au nevoie si eu as vrea vopseaua de par doar pentru a-mi schimba culoarea neagra intr-una mai soft

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (5/20/2010 12:21:29 PM)

Aceeasi singura persoana inscrisa si prima data. Fata de motivatia initiala ("as dori sa primesc vopseaua de par"), a postat un comentariu pe pag de site a produsului, care nu m-a convins si nu mi-a placut.

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (5/20/2010 12:54:05 PM)

Anca, un "motiv intemeiat" inseamna sa precizezi de ce doresti sa primesti un produs inscris pe site. Cand cineva scrie doar: "as dori sa primesc vopseaua de par", eu pot sa inteleg cam orice: 1. "pentru ca vreau sa o dau altcuiva"; 2. "pentru ca am de gand sa o vand pe blogul personal" (de haine, cosmetice etc. ); 3. "pentru ca sa o tin in dulapiorul de cosmetice, pentru cine stie cand voi avea nevoie de ea"... s.a.m.d. Motivatia ta, precizata abia astazi, prin commentul de aici - "doar pentru a-mi schimba culoarea neagra intr-una mai soft" este tardiva si intr-un context, care nu numai ca nu ma convinge dar ma face sa cred ca nu ai inteles rostul acelei rubrici de motivatie. Prin simpla inscriere la un produs, se subintelege ca "iti doresti sa primesti..." deci important era ce ai fi scris mai departe prima data.
Intradevar, acest site, imi da posibilitatea mie (si tuturor celor inscrisi) sa ofer lucruri de care eu nu mai am nevoie, unor persoane care au nevoie de ele, dar cu avantajul ca pot sa aleg cui. Acesta este rostul motivatiei: sa ma ajute sa aleg persoana care are intradevar nevoie.
Sper sa ma fi facut inteleasa si sa nu te fi suparat prea mult... Imi cer scuze adminului, daca acest comment al meu se este inoportun. In acest caz se poate sterge.

Nu este inoportun. Chiar este sanatos, si vine sa intareasca ceea ce inercam si noi sa comunicam membrilor (am subliniat pe peste tot pe unde era cazul ce inseamna si la ce foloseste acel camp de motivatie). Dar cum nu toata lumea citeste instructiunile (lipsa de timp, neatentie, etc), implicarea membrilor mai vechi pentru a-i indruma pe cei noi este un ajutor nepretuit pentru imbunatatirea activitatilor pe site.
:)

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (5/29/2010 12:24:18 PM)

Nu s-au mai inscris doritori...

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (6/9/2010 1:26:27 PM)

Nu s-au mai inscris doritori...

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (6/9/2010 1:27:40 PM)

Este ultima per de inscrieri. Daca nu se mai inscrie nimeni, voi retrage oferta.

Solicită moderare Solicită moderare Pisiki  (6/12/2010 10:55:34 AM)

Buna ziua,va rog mult sa nu retrageti oferta,eu am nevoie de ea sa ma vopsesc. Deocamdata nu pot sa ma inscriu pentru acest articol,pentru ca m-am inscris deja pentru 5 oferte.Astept sa am posibilitatea sa ma inscriu pentru vopsea.

Solicită moderare Solicită moderare Adora  (6/25/2010 9:25:56 PM)

buna. as dori sa stiu cum intru in posesia vopselei de par pentru ca am trimis un mail si nu mi s`a raspuns inapoi. multumesc anticipat si astept raspuns

Solicită moderare Solicită moderare Tina33  (6/25/2010 11:14:37 PM)

Buna Adora. Ca sa pot sa-ti trimit vopseaua trebuie sa-mi trimiti mail cu datele de contact, respectiv adresa la care doresti sa-ti parvina vopseaua. Iar la intrebarea din mailul tau "as dori sa stiu daca si cand trimiti vopseaua de par", nu am putut sa-ti trimit mai devreme raspuns, pentru ca abia am reusit sa intru pe net. De la pranz, de cand ai trimis mail-ul, pana acum au trecut doar cateva ore. Nu cred ca era cazul sa te impacientezi. Daca totusi consideri ca ai asteptat prea mult, te rog sa ma scuzi. Deci astept de la tine un mail cu o adresa.

Vopsea de par