Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62406 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Claudiu A. 

Informaţii personaleArticole predate (4)Oferte curente (0)Articole primite (4)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (42)
Claudiu A.
Membru din: 03.07.2014
Ultima accesare: 11.10.2014 7:40
Produse oferite: 4
Articole primite:: 4
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 5.78
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Claudiu A. (Claudiu A.)
Data nașterii: 21/12
Informaţii de contact
Județul Alba
Oraşul: Alba Iulia
Site web Blogul peoplethinkthat.wordpress.com
Despre mine
Despre mine Cred că sunt o persoană care are ceva de spus și care poate fi considerată prieten de către cei care vor să se împrietenească cu mine. Modelul meu este Valeriu Gafencu, Sfântul Închisorilor românești și cu asta cred că oricine poate să înțeleagă ce fel de persoană sunt sau mai bine zis mă străduiesc să fiu.

Legat de produse vă spun că primesc orice îmi trimiteți atâta timp cât acestea sunt utilizabile și mă pot folosi de ele. Nu văd sens în a comanda niște produse doar ca să le depozitez în apartamentul de 40mp în care stau în chirie. De asemenea sper ca cei care vor să-mi trimită ceva să nu îmi trimită lucruri deteriorate și inutilizabile ca să nu plătesc degeaba transportul. Eu oricum voi plăti coletul chiar dacă produsele primite mă nemulțumesc, dar de ce să transformăm proiectul LucruriGratis într-o societate de salubrizare? Iar în privința produselor pe care eu le trimit o fac pe cheltuiala primitorului, însă garantez în toate situațiile seriozitate și asta se va vedea cu timpul. Rog pe cei care doresc vreun produs de la mine să citească bine detaliile legate de acel produs să nu mă mai trezesc așa cum s-a mai întâmplat, că sunt acuzat că am omis ceva. De curând am oferit un ceas de mână pe care nu-l mai folosisem de ani de zile. Evident că nu mai funcționa întrucât bateria era terminată de mult timp și pt că eu nu mai vroiam să folosesc ceasul nu i-am cumpărat nici baterie ci am vrut să îl ofer altcuiva. Persoana aceea a schimbat bateria și a zis că ceasul nu funcționează, acuzându-mă că am mințit. Ce absurditate! Doamna aceea avea pretenția să cumpăr o baterie doar ca să testez un ceas pe care nu-l mai foloseam și pe care il dădeam gratis. Eu am specificat faptul că necesită baterie pt că era logic să cred că după cel puţin 3 ani se termină bateria. În schimb nu aveam de unde să știu că nu funcționează din moment ce nu l-am probat și din moment ce atunci când îl purtam funcționa. Deci hai să fim open mind!

Dintre produsele care mi le doresc cel mai mult sunt cărțile, articolele sportive și cele vestimentare (în special papioane, cravate, batiste de buzunar, eșarfe și tot felul de accesorii vestimentare, dar și cămăși, pantaloni, bluze, papuci etc).
Hobby-uri: Îmi place să citesc din literatura ortodoxă (și nu numai), să cânt în special muzică bisericească și sunt pasionat de fotbal și vestimentație, mai exact de stil și nu de modă. Apreciez bunul gust, lucrurile autentice și valorile adevărate.
Domenii de interes: Religie, sport, vestimentație, cultură, artă etc.
Locul de muncă: Momentan sunt în căutare...
Educație: Univ. 1 Decembrie 1918 Alba Iulia
1. Facultatea de Științe Economice (promoția 2008)
2. Facultatea de Teologie Ortodoxă (promoția 2014)