Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65323 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Functie noua - Raportare/Moderare

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Dragii mei, dupa cum ati observat probabil, avem o functie noua pe site: butonul de Raportare/Moderare, care rezolva mai multe probleme:
1. puteti raporta descrierile din oferte sau din profil care incalca regulamentul site-ului, au continut abuziv sau ofensator
2. puteti raporta comentariile de la oferte care sunt nepotrivite (certuri, jigniri, date personale de contact pe care vreti sa le scoateti din comentarii etc)
3. puteti raporta feedback-urile sau penalizarile pe care le-ati primit in urma tranzactiilor, in cazul in care ele nu reflecta realitatea.
4. puteti raporta ofertele abandonate pe site
5. puteti solicita editarea ofertelor pe care le-ati inscris, daca este vorba despre corecturi minore (erori de scriere, perioada de inscrieri gresita, poze care trebuie sterse etc)
Functia abia a fost implementata, zilele astea ii facem proba, deci este posibil sa apara mici modificari.
Poate ati observat ca in ultima perioada nu am mai retras ofertele abandonate pe site. Le-am pastrat ca sa avem material de lucru pentru testarea acestui buton :) Deci ori de cate ori descoperiti cate o oferta la care s-a intarziat alegerea castigatorului cu mai mult de o luna, cate un scandal in comentarii sau in paginile de profil, cate o oferta nepotrivita, un feedback pe care l-ati primit si pentru care aveti dovezi ca nu oglindeste realitatea, cand primiti o penalizare nejustificata sau vreti sa corectati greselile pe care le-ati facut in descrierea ofertei, folositi cu incredere acest buton :)

Defecte
Functie noua, in probe, daca descoperiti probleme va rog sa ma anuntati, ca sa le putem repara.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  23.04.2016 15:00:34
Data expirării:  23.04.2016 15:01:34
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 1 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  admin lucrurigratis
Câştigătorul ofertei:  Încă nu a fost stabilit.
Status:  Approved
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
ioan paraschiva ([email protected]
(numanum)
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare Kythy  (4/16/2016 10:06:54 AM)

Am cam ramas cu un gust amar dupa ce am intrat de curiozitate pe "Membri". Si am sortat doar anunturile pe Bucuresti. Sunt oferte expirate si din luna noiembrie anul trecut, abandonate si fara desemnarea castigatorului. Ar trebui sa renuntati la perioada de inscrieri si sa mergeti pe principiul "primul sosit, primul servit", sau macar sa dati posibilitatea sa-si alega ofertantul, daca are nevoie sau nu, de o perioada de inscrieri. Ar deveni mai dinamic site-ul si probabil si lucrurile oferite se vor diversifica.

Solicită moderare Solicită moderare Kythy  (4/16/2016 10:13:33 AM)

Si ati putea introduce si functia de retragere a ofertei, in caz ca au "scapat" de lucruri prin alte mijloace, sau pe alte cai...

Kythy, functia de retragere a ofertei exista, oricine poate sa isi retraga oferta atunci cand expira perioada de inscrieri, daca nu doreste sa aleaga un castigator(sau nu are pe cine).

Ofertele abandonate erau retrase pana acum la interval de 2-3 luni de pe site, moment in care "donatorii" respectivi primeau si cate o penalizare. De cand am inceput sa lucram la acest buton de moderare nu le-am mai retras, in ideea ca oamenii care descopera oferte abandonate pe site o sa le raporteze, si o sa le retrag atunci. Am primit pana acum cateva zeci de raportari, ideal ar fi sa se implice din ce in ce mai multi membri din comunitatea noastra.

Metoda "primul venit primul servit", desi pare comoda, aduce mai multe probleme decat beneficii. Nu mai daruiesti la cine consideri ca are nevoie mai mare, ci la cine sta toata ziua pe site geana pe anunturile noi. Apoi urmeaza experientele neplacute (cine se aboneaza la zeci/sute de oferte in ideea ca poate poate pica ceva, de multe ori nu are nevoie cu adevarat de acele produse si nici nu se prezinta la intalnire, lasandu-te cu ochii in soare), donatorii raman cu un gust amar, si incet incet renunta la ideea de a mai dona de frica acestor experiente neplacute. Varianta e testata si ras-testata, pe zeci de alte site-uri sau grupuri de FB, care ori nu mai exista, ori sunt pe drumul asta.

Apropo, metoda "primul venit primul servit" va fi implementata la un moment dat, pentru obiectele de mobilier sau animalele de companie, care de cele mai multe ori necesita incheierea cat mai rapida a tranzactiei.

Solicită moderare Solicită moderare Kythy  (4/17/2016 9:48:42 AM)

Multumesc pentru raspunsuri. Exact la aceste categorii de "lucruri" ma refeream. Si nu neaparat prin aplicarea metodei "primul venit, primul servit", ci prin posibilitatea de a alege un timp mai scurt de 7 zile pentru inscrieri.

O solutie asemanatoare am si pregatit :) Ofertantul va putea sa desemneze un castigator de cum apare primul doritor, sau sa astepte sa apara si altii, fara sa fie limitat de expirarea perioadei de inscrieri.

Solicită moderare Solicită moderare aresss  (11/14/2018 7:56:11 AM)

Buna ziua ! Am solicitat moderare pentru produsul : Pungi talas pentru rozatoare, oferta a userului alinaav. Am solicitat sa ma retrag de la oferta, deoarece userul este neserios. A adaugat oferta de aproape 3 luni si nu a mai accesat siteul.Vad ca sunt in continuare inscrisa la produs.

Functie noua - Raportare/Moderare