Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65538 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Casete audio mixte setul 8

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Mix de casete audio originale cu piratate, diverse teme muzicale. Tematica acestei oferte, mixuri celebre anii '90: Crazy Mix, MTV Mix, Top Charts, Top Dance, Best Hits, Viva Hits Mix. Nu mai cunosc starea lor, nu am la ce sa le testez, nu au mai fost folosite de cand a aparut Youtube.
Temporar opresc pentru cateva luni livrarea in provincie din ratiuni obiective (lipsa de timp datorata unui eveniment major) si accept doar livrarea personala in Bucuresti strict in intervalele orare stabilite la telefon, asa ca rog sa nu intarziati (daca faceti asta, va retrag oferta si o dau urmatorului pe lista)/ nu accept scuze, timpul meu e foarte limitat.
Cel care primeste produsul in Bucuresti trebuie sa vina la punctul de intalnire din zona Obor/Sos. Colentina, la statia RATB "Ziduri Mosi", prima dupa Obor, vizavi de Kaufland (tramvaie 21, 36; troleibuz 66; autobuze 143, 682), sau si mai de preferat in fata catedralei „Sf. Dumitru” de pe Sos. Colentina, fix peste drum de Kaufland in aceeasi zona descrisa mai sus, intre cele 2 florarii de la intrarea in curtea catedralei. Daca nu puteti ajunge la acest loc de intalnire, NU VA INSCRIETI.

Defecte
Folosite.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  10.02.2016 15:14:22
Data expirării:  17.02.2016 17:13:44
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
Oferit de:  Edysan
Câştigătorul ofertei:  Dreamy Dawn
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Dreamy Dawn
(djenergyro)
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Casete audio mixte setul 8