Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 61108 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Un trandafir japonez

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Plantat de mine, a inflorit o singura data, culoare rosu spre ciclam, are 1 an, pamant schimbat de curand. Il ofer cuiva care se pricepe la flori si le iubeste.
(Voi reveni cu poze)

Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  13.01.2015 14:58:55
Data expirării:  12.02.2015 14:48:32
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 1 (Bucuresti)
Oferit de:  D. C.
Câştigătorul ofertei:  valentinaclaudia
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
barculi melike3000us valentinaclaudia
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare Mycor  (1/27/2015 10:53:23 AM)

@C.D. sau D.C. – Chiar asa! D.C. oare atata agresivitate?!

Pentru ca am vazut ca aveti o slabiciune pt. expunerea publica a altor useri, postand comentarii la ofertele acestora, consider fair play s-o acceptati si in ceea ce va priveste:

1.Nu aveti dreptul sa faceti publice informatiile primite in argumente private! Este vorba de viata personala a fiecaruia, din care poate oferi detalii doar daca au legatura cu articolul la care se inscrie si se expune doar fata de acea persoana si doar atunci cand are mare nevoie de un anumit articol. De altfel, este lipsit de etica din partea dv. sa expuneti public ceea ce aflati despre o persoana printr-un mesaj privat!
2.Daca aveti probleme in acordarea de credibilitate argumentelor care vi se prezinta, fara sa aveti vreo dovada contrarie, atunci acest site, in care argumentul este singurul criteriu de selectie a unui castigator, nu este pentru dv.
3. Daca faceti afirmatii de genul “daca as fi fost convinsa”, se deduce in mod normal ca doriti dovezi in sprijinul argumentelor care vi se ofera (si le-ati fi putut primi), insa in conditiile in care aleseseti deja un alt castigator, demersul de a adresa acele randuri userului pe care l-ati refuzat nu se mai justifica!!! Atunci, ce rost avea sa mai scrieti ca “daca ati fi fost convinsa”?... Doar ca sa atrageti atentia ca ati ales alt castigator si sa-i faceti in ciuda userului despre care declarati singura ca ar fi avut o mai mare nevoie de acel articol?! Daca ati avut convingerea ca nevoia mea era mai mare si totusi ati selectat pe altcineva, este pacatul dv.!
Daca o persoana ar avea un aragaz si/sau gaze, chiar nu stiu de ce l-ar interesa o oala electrica!
Va asigur ca realitatea este mult mai dificila decat au putut-o ilustra acele cateva randuri din argument. Va imaginati ca ati putea trai cativa ani nu numai fara caldura, apa calda, gaze, dar si fara curent electric?!
4.Afirmatia despre Biserica adventista (care este o singura institutie, nu mai multe, apropo) este gratuita si de-a dreptul de domeniul fantasticului! Daca Biserica ar strange bani pentru „case corespunzatoare”pt. membrii ei (de la cine?! nu tot de la membri?! ca doar n-a venit la usa dv. sa va ceara!), cu siguranta ca s-ar face o coada la convertiri pe cateva randuri !!!
Bisericile neoprotestante strang donatii benevole doar pt. hrana si doar pt. persoanele in incapacitate de munca si care nu au venituri.
5.Cu privire la baiatul al carui caz vi l-am expus si de care ma voi mai ocupa o buna perioada, pt. ca are multe nevoi de baza neimplinite, daca considerati „o gluma” faptul ca am solicitat parfumuri pt. el, probabil ati gandit ca ar fi fost ca tichia de margaritar pt. un chel, insa vreau sa va spun ca si el este tot fiinta umana ca si noi, si el foloseste deodorant, pasta de dinti, sapun si – de ce nu? – chiar si un parfum la ocazii speciale daca are ocazia sa-l primeasca. Nu mi-am facut eu mari iluzii ca i le-ati fi oferit, iar daca v-as fi spus si ca este rrom, probabil ca ati fi fost chiar revoltata de indrazneala mea, la modul umilitor cum observ ca ganditi despre semenii dv.!
6.Referitor la statutul si varsta mea, nu stiu sa va fi furnizat aceste date personale; oricum, sunt convinsa ca si una, si alta sunt „higher” fata de ce va imaginati.
7.Am consultat dexul si nu am gasit cuvantul „sorcoveala”; este posibil sa faca parte din argou, insa la statutul meu, nu ma cobor sa cunosc astfel de termeni!

Un trandafir japonez