Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63109 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Set Darts

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Donez set darts care cuprinde o tinta din pluta (sau ceva material ca pluta, nu este de plastic cu gaurele) cu 2 fete (prima este cea clasica de darts, a doua fiind formata din cercuri concentrice numerotate), 3 sageti originale (corp din plastic si cam fragil), 3 sageti modificate (varf, corp si coada de metal), si diverse accesorii (lant de prindere, si suport pentru sageti).

Nu am avut incredere in agatatoarea tintei si instalat 2 holzsuruburi de care este prins lantul. Tinta este folosita dar o sa mai reziste in continuare fara probleme.

Recomand instalarea intr-un garaj sau in curte la adapost. ATENTIE : sagetile au varf foarte ascutit de metal. Nu recomand copiilor mici.

Prefer sa livrez personal in Brasov.

Defecte
3 sageti au fost inlocuite cu sageti semi-profesionale de metal (sagetile originale au inceput sa se rupa); tinta este folosita

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  10.11.2013 10:42:15
Data expirării:  17.11.2013 12:35:09
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Brasov (Brasov)
  – Curier Rapid (Sistem de livrare mai rapid folosind servicii de curierat rapid. Curierul se stabileste de comun acord intre ofertant/castigator. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Vlad - Alexandru Mocanu
Câştigătorul ofertei:  Kike
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
crazystuff Kike Mario
otniel
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare alexganii  (11/10/2013 4:53:24 PM)

cat ar veni taxele de curierat?

Depinde si de modalitatea de livrare, dar in orice caz nu stiu care ar fi taxele de transport. Acestea depind in mod direct de masa colectului, si acesta are peste 1kg. Acesta este unul din motivele pentru care prefer persoane din Brasov

La comentariul anterior am facut o greseala, am combinat "obiect" cu "colet" si am scris "colect". Ma refer la masa finala a pachetului care trebuie trimis.

Set Darts