Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62407 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Mingiuta cauciuc

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Mingiuta de cauciuc
Diametru aproximativ 3 cm
Daca sunt doritori din alte localitati din Bucuresti vor trebui sa suporte cheltuielile de expeditie. Cheltuielile de expedietie se vor achita in avans prin depozit bancar (ca sa fiu sigura ca nu mi se mai intorc pachetele si mai platesc inca 7-9 RON) si abia dupa dovada platii voi trimite coletul fara ramburs.
Costurile de expedietie folosind aceasta metoda: 4-8 RON


Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  06.03.2010 19:35:52
Data expirării:  27.03.2010 21:51:22 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 2
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 3 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Diana Filipciuc
Câştigătorul ofertei:  livia_soare
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
alexandra lipan
(ada304)
alex19051988 livia_soare
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSfat pentru cei care aplica pentru produse:
- scrieti motivul pentru care doriti produsul (nu incercati faze duse la extrem ca nu sunt dragute)
- incarcati o poza cu voi la profil (arata seriozitate)
- aplicati doar pentru ce va intereseaza cu adevarat (daca cineva vede ca v-ati inscris pt toate produsele sigur o sa se gandesca mult inainte sa va ofere un produs)

Scrieti si motivele pentru care doriti produsul.

Solicită moderare Solicită moderare valy22  (3/10/2010 1:03:21 PM)

Draga Diana ,am vazut ca ai donat o multime de obiecte si consider ca ai experianta in acest domeniu :) astfel te rog sa ma lamuresti si pe mine cum e cu taxele postale suportate de doritor.
(vreau sa donez si eu ceva si vreau sa ma lamuresc in toate aspectele astfel sa pun conditiile corecte de la inceput fara a fi incalcate )
Deci,am vazut multe cazuri in care valoarea taxelor postale depaseste valoarea reala a obiectului (chiar si nou)asftel nu prea mai putem vorbi ca am obtinut un lucru gratis.
Daca as trimite un colet intern simplu as plati cam 3 lei (1 kg greutatea coletului) as suporta eu taxa sa fie chiar gratis pentru doritor dar aici intervine seriozitatea lui si anume daca ridica coletul sau il lasa nimanui,caci despre colet ramburs nu cred ca poate fi vorba sa vina postasul sa-mi aduca 5 lei banii pe taxe.
Acum te rog sa-mi spui din experienta ta sau a celorlalti (care au mai donat)la ce concluzii ati ajuns...cum e mai bine sa procedez?
Multumesc anticipat !

Depinde acum cate lucruri ai de dat ca sa selectezi cea mai buna metoda de transmitere a pachetelor. In cazul meu, pentru ca au fost multe pachete pe care le-am pus am preferat pt siguranta sa rog castigatori sa depuna taxele de participare prin depozit bancar si apoi sa trimit pachetul, avand astefel certitudinea ca le vor ridica.
Cand am avut doar 1-2 produse de trimis prin posta le-am pus fara ramburs.

O discutie despre acest subiect s-a lansat si pe blogul Lucuri Gratis si e in discutie stabilirea unui sitem de plata in avans a taxelor pentru a reduce nr. persoanelor care vor multe produse, dar si pentru a ne asigura ca nu primim pachetele inapoi (cand se intoarce platesti cam 5-7 lei).

Discutiile despre noul sistem se poarta in comentariile postului http://www.lucrurigratis.com/2010/02/chestiuni-neplacute-partea-2/ te invitam si pe tine sa iti spui parerea.

Mingiuta cauciuc