Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65013 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Medalion Orgone protectie electromagnetica electrosmog - 10 buc / saptamana

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Coletul contine 1 buc convertor pasiv portabil orgone cu snur si ac de siguranta pentru prindere + 1 DVD hobby orgone (60 filme + documentatie). Expediere in regim de mostra. Se poarta in buzunar / ca breloc / atarnat la gat / prins cu ac de siguranta in caciula sau sapca.
DACA VRETI SA CITITI DESCRIEREA, SAU SA CUMPARATI medalion orgone, sau alte articole orgone: http://www.okazii.ro/catalog?view_list=1&per_page=25&user_list=lacoste+ro&list_view_type=simple&

Defecte
ATENTIE: Platiti 15 LEI ramburs, ambalarea, drumul la posta, taxele de expediere. Nu se aranjeaza intalniri la coltul strazii.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  16.06.2010 22:04:16
Data expirării:  23.06.2010 23:43:50
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  orgone_romania
Câştigătorul ofertei:  monna
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
kalliste LiVoLiX monna
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare orgone_romania  (6/16/2010 10:11:06 PM)

ATENTIE: Platiti 15 LEI ramburs, ambalarea, drumul la posta, taxele de expediere. Nu se aranjeaza intalniri la coltul strazii. Aceste mostre se expediaza numai prin posta.

Daca spui ca nu livrezi si personal, in Bucuresti, nu vrei sa debifez optiunea de predare personala? Ca sa nu apara confuzii.

Solicită moderare Solicită moderare orgone_romania  (6/17/2010 2:49:14 AM)

Da, debifati va rog acolo ca eu nu am mai putut sa intru, sa modific.

Solicită moderare Solicită moderare monna  (6/17/2010 3:09:12 PM)

Orgonul neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice. Efectele orgonului.Orgonul are capacitatea de a ne pune în acord, în rezonanţă, cu sursa vieţii. Orgonul, ca sursă a armoniei generale, îndepărtează gândurile întunecate şi creează condiţiile propice manifestării celor pozitive, luminoase, bune. Mulţi dintre cei care spun că au puteri paranormale relatează adesea că entităţile negative, demonii nu se simt deloc bine în preajma unui dispozitiv orgonic şi dispar aproape instantaneu.Cele mai multe folosiri ale orgonului sunt în domeniul neutralizării efectelor microundelor (atât de la telefoanele mobile cât şi de la celebrele "turnuri" şi antene care emit microunde), dar şi în domeniul restabilirii armoniei microclimatiului "deranjat" anterior prin mijloace de război Mulţi dintre cei care "lucrează" cu orgon confirmă efecte absolut spectaculoase asupra ecosistemului local, atât în ce priveşte microclimatul, cât şi viaţa în aspectele ei mai evidente.

Solicită moderare Solicită moderare orgone_romania  (6/17/2010 6:43:19 PM)

monna te-am bagat putin la prieteni si nu mi-a dat datele tale. Ok, te-am sters de la prieteni. Daca intelegi ca e de achitat totusi 15 LEI la ramburs, da-mi datele pentru expediere la [email protected]. Mona Draghici ... etc. Aleg 10 inscrisi pe saptamana. Sper sa se poata si nu doar unul. Daca mai sti pe cineva care vrea generator orgone in casa sau piesa portabila pe el permanent, sunt de vanzare pe okazii.ro. Salut !

Solicită moderare Solicită moderare mistique  (6/19/2010 12:39:40 AM)

le oferiti gratuit?!ca eu tot nu am inteles.....as vrea si eu o bucata in cazul acesta sa vad ce beneficii imi aduce...in materie de sanatate...daca este benefic cumpar pt toata familia !

Solicită moderare Solicită moderare mistique  (6/19/2010 12:41:27 AM)

sunt dispusa sa dau 15 lei la ramburs dar ati putea sa-mi dati 2 bucati va rog muult?!

Solicită moderare Solicită moderare orgone_romania  (6/19/2010 3:20:28 AM)

Ana nici gand. Nu pot sa dau decat o mostra pt fiecare solicitant. Sunt deja facute coletele, cu 1 buc in fiecare, am muncit foarte mult cu ambalarea si facerea coletelor. Daca doresti articole orgone, poti sa iei de pe okazii sau de pe ebay.

Solicită moderare Solicită moderare mistique  (6/20/2010 12:18:03 PM)

ok atunci !!! atunci ma intereseaza si pe mine o mostra ;) iti las numarul meu...si mailul... momentan nu dispun de bani pt a platii coletul deci o sa luam legatura. YM : tonitza_artist29 si 0769174000

Medalion Orgone protectie electromagnetica electrosmog - 10 buc / saptamana