Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 58689 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Ingrijesc casa nelocuita (zona centrala) – creare studio dans

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Orice casa merita sa fie plina de viata si ingrijita. Eu pot sa-i ofer o viata si o energie noua!

Caut o casa care nu este locuita, situata central, pentru a o ingriji si a o utiliza ca studio de dans, si a locui in ea - pe termen lung.

Casa ideala ar trebui sa contina un spatiu larg, deschis, de cel putin 50 mp. (ideal 100-150 mp.), luminos, unde voi amenaja o sala de dans si voi instrui cursanti. Pentru a putea sa si locuiesc in ea as mai avea nevoie de un dormitor, baie si bucatarie.

Locatia centrala este necesara pentru a avea suficienti elevi cat sa pot plati cheltuielile casei, a ma intretine si trai decent. O scoala de dans in alta zona decat centrala nu ar avea sanse foarte mari de supravietuire. De asemenea, este necesara o casa deoarece intr-un apartament vecinii ar putea fi deranjati de muzica, care se transmite foarte usor prin pereti, podea si tavan.

Desi momentan, si din pacate, nu-mi permit sa platesc chirie, ma ofer sa platesc utilitatile, sa fac reparatii (in limita posibilitatilor financiare), si sa investesc in spatiul aferent studioului de dans in asa fel incat sa il fac primitor si plin de viata (daca e nevoie ii voi pune parchet singur si il voi zugravi tot singur, incetul cu incetul).

O casa nelocuita este o casa trista, in continua degradare. Imi doresc sa schimb asta la 180 de grade, si sa ii ofer un suflu nou, energie, si viata noua pe care o merita.

Sunt un tanar de 37 de ani, persoana calda, sincera, educata, cu mintea deschisa, si imi place foarte mult sa ajut. Imi doresc ca si proprietarul casei sa imi impartaseasca valorile. Stiu ca ceea ce-mi doresc eu exista, si de-abia astept sa o gasesc!

:-)


Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  20.10.2016 22:02:46
Data expirării:  19.11.2016 22:02:41 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 7
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 1 (Bucuresti)
Oferit de:  George2202
Câştigătorul ofertei:  Încă nu a fost stabilit.
Status:  Withdrawn
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs

Nu sunt solicitări

Momentan nu există utilizatori care solicită acest produs.

Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Ingrijesc casa nelocuita (zona centrala) – creare studio dans