Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 61467 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Fier de calcat Zass

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Nu tin minte cat de vechi este (probabil peste 10 ani). Talpa nu trebuie curatata si se incinge sigur fiindca l-am probat.

Doritorii din provincie nu-i voi exclude niciodata insa le cer acestora sa-mi propuna in aplicatie metoda prin care doresc sa le fie transferat produsul, cu exceptia curieratului sau postei sau orice presupune o plata pentru transport. Cine este din provincie si nu-mi scrie variante cum sa-i predau produsul isi diminueaza mult sansele de castig.

Defecte
Lipseste surubul ce prinde talpa in varf de aparat insa nu pare a fi nevoie de un surub deosebit. Nu stiu cat de bine calca.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  20.05.2013 12:44:32
Data expirării:  19.06.2013 12:41:49
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 4 (Bucuresti)
Oferit de:  dragosd
Câştigătorul ofertei:  Laura Bertea
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
anuca Dom1nOx Laura Bertea
(Laura.Mega)
lupascristian Sesja
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare FAGUL  (6/15/2013 1:23:50 AM)

Se pot trimite obiectele prin posta romana, cu taxare la destinatie! De ce sa nu avem si noi cei de la sat o sansa? Preturile sant mici, si orice donator poate ambala un colet si merge pana la posta! Multumesc!

Solicită moderare Solicită moderare dragosd  (6/15/2013 2:03:41 AM)

Evident ca stiam si eu ca se pot trimite obiectele si prin Posta Romana... Trimit si prin posta dar DOAR in cazuri EXCEPTIONALE, adica doar pentru membri exceptionali. Cazuri de exceptie, adica membri exceptionali inseamna sa fi tranzactionat prin posta in calitate de primitor cu cel putin 20 de donatori diferiti din judete diferite fata al lui, iar sectiunea legata de aprecieri sa-i fie impecabila. Nu-mi risc eu banii, timpul sau sanatatea (fiindca am probleme cu coloana) cu utilizatori asupra carora am dubii. Sper ca pana aici m-am facut suficient de clar. Cat priveste legat strict de dumneavoastra va sfatuiesc sa aveti rabdare, sa fiti serios si sa cresteti suficient de mult astfel incat sa puteti emite pretentii. Daca nu pricepeti mesajul veti "muri" repede si tanar din punct de vedere al amprentei dumneavoastra pe aceasta comunitate.

Fier de calcat Zass