Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64495 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Dieta South Beach - Dr. Arthur Agatston

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Regimul despre care vorbeşte toată lumea

"Vreau să slăbesc", iată o dorinţă pe care majoritatea oamenilor o formulează fie în zilele de luni, fie după sărbători, şi mai ales când apar probleme cu nasturii şi cu fermoarele, iar măsura de la haine începe cu necunoscuta X. Ideea dietei este prima care ne vine în minte, ne facem promisiuni ferme, începem să renunţăm la pâine sau la dulciuri, ne înfometăm, răsfoim reviste, întrebăm prietenii, cu alte cuvinte începem să ne chinuim. In aceste condiţii, ori nu obţinem rezultate, ori le obţinem doar pe termen scurt, ca apoi să repunem atât kilogramele pierdute, cât şi altele în plus (efectul yo-yo). Prin această experienţă au trecut şi pacienţii medicului cardiolog Arthur Agatston, autorul acestei cărţi, motiv pentru care a hotărât să conceapă un regim de slăbire propriu, care să favorizeze pierderea surplusului de kilograme păstrând însă plăcerea de a mânca. In esenţă, vă veţi delecta cu porţii normale de carne, pui şi peşte. Veţi mânca ouă, brânză, nuci şi legume. Gustările sunt obligatorii. Veţi învăţa să vă feriţi de carbohidraţh dăunători, cum sunt făina albă, zahărul alb şi cartofii. Iar principalul avantaj este acela că mai întâi o să daţi jos burta, scuzaţi, am vrut să spunem grăsimea extrem de inestetică din jurul taliei!

Regimul doctorului Agatston conduce în mod consecvent la rezultate spectaculoase (între 4 şi 7 kilograme pierdute în primele 2 săptămâni!) Slăbiţi sănătos, slăbiţi inteligent, aceasta este propunerea autorului, care susţine că: ,,Un regim e inutil dacă nu poate fi ţinut." Cu această deviză, dieta South Beach se bucură de o popularitate senzaţională şi a cucerit oameni de pe toate meridianele lumii, ajungând acum şi la dvs.

Dieta South Beach este aplicată cu succes de numeroase personalităţi de talie mondială, printre care fostul preşedinte american Bill Clinton. Acum, datorită acestei cărţi, aveţi şi dvs. ocazia de a intra în rândul persoanelor zvelte.

„Fiind născut la Miami, în anii '40, cunosc foarte bine zona South Beach. Această denumire a fost întotdeauna asociată cu mâncarea, moda şi eleganţa; acum însă este pe cale să capete un nou sens — de data acesta, legat de sănătate."
—Dr. Randolph P. Martin, directorul secţiei de cardiologie noninvazivă de la Spitalul Universităţii Emory din Atlanta

„Dr. Agatston este un cardiolog renumit, care a avut multe contribuţii în domeniul medical, dar s-ar putea ca regimul South Beach să fie cea mai importantă. Aceasta nu este doar «o nouă carte despre un regim». Este o carte despre sănătate şi menţinerea unei bune forme fizice. Dr. Agatston are un talent extraordinar de a ne explica importanţa tipurilor de alimente pe care le consumăm şi rolul acestora în prevenirea bolilor, cum sunt afecţiunile sistemului cardiovascular şi diabetul. Dacă urmaţi acest regim, nu numai că vă veţi simţi mai bine, dar veţi arăta şi veţi trăi mai bine."
— Dr. Randolph P. Martin

Când renumitul cardiolog Arthur Agatston s-a apucat să pună la punct un regim eficient pentru pacienţii săi supraponderali bolnavi de inimă, nu se aştepta să devină o vedetă în sudul Floridei. Dar veştile despre succesele spectaculoase ale pacienţilor săi s-au răspândit rapid, întrecând cu mult hotarele cardiologiei. Tot felul de persoane au început să se intereseze de regim, iar acesta a fost popularizat cu succes de ziarele şi emisiunile locale. Foarte curând, tot oraşul Miami a fost cuprins de „febra" dietei South Beach. Şi nu e de mirare. Persoanele care ţin acest regim dau jos între 4 şi 7 kilograme în primele 2 săptămâni, fără să sufere de foame. Programul dr. Agatston vă permite să mâncaţi ceea ce vă place — carne şi peşte, brânză, uleiuri sănătoase şi nuci, legume, carbohidraţi şi dulciuri benefice. Nu este obligatoriu să faceţi exerciţii fizice şi niciodată nu o să tânjiţi după mai multă mâncare.

Defecte
Cotorul este rupt si lipit cu scotch. Paginile nu cad, este in stare buna, nu se imprastie peste tot.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  13.10.2009 20:49:26
Data expirării:  12.11.2009 20:47:23
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Brasov (Brasov)
Oferit de:  Cristi Cotovan
Câştigătorul ofertei:  Daniela Ungureanu
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
cullen_girl liiinux Daniela Ungureanu
(maumau)
monica syrenne
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Dieta South Beach - Dr. Arthur Agatston