Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65326 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

DVD Owning Mahowny - Vândut pe viaţă

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Ecranizarea romanului lui Gary Ross, „Stung”, este povestea reală a omului care a realizat singur una dintre cele mai mari fraude bancare din istoria Canadei. Dan Mahowny este angajat la o bancă, aparent obişnuit, dezvoltă o obsesie care i-ar putea distruge viaţa şi îi pune în pericol pe apropiaţii săi.
Regizorul Richard Kwietniowski s-a bazat pe o distribuţie de excepţie: Philip Seymour Hoffman, John Hurt, Minnie Driver şi Maury Chayckin. Scopul regizorului este să demonstreze că realitatea poate depăşi ficţiunea atunci când pasiunea devine obsesie şi când puterea banului întunecă mintea. Eroul, Dan Mahowny, are o latură secretă: viciul jocurilor de noroc. Din cauza acestuia, Mahowny are o mulţime de datorii la agentul său de pariuri, Frank Perlin, pe care intenţionează să le onoreze prin desele sale vizite la cazinourile din Atlantic City. După ce este promovat, noile sale atribuţii îi permit să transfere sume mari de bani în şi din conturile băncii, fapt ce adânceşte marele viciu al lui Dan.
Detaliile despre situaţia financiară a lui Mahowny puteau foarte bine să strice povestea. Dar filmul aduce în prim plan un personaj fascinant: un bărbat deştept dar impulsiv care pariază pe sine fără să-i pese dacă va câştiga sau nu. După prestaţia din "Talentatul domn Ripley", Philip Seymour Hoffman realizează o altă performanţă remarcabilă, alături de John Hurt şi Minnie Driver. Fiecare scenă, cadru, dialog sunt foarte bine alese şi perfect interpretate de actori, ceea ce provoacă suspans chiar dacă sfârşitul filmului este predictibil.
Regizorul Richard Kwietniowski foloseşte imaginile pentru a prezenta în antiteză sistemul bancar şi cel al cazinourilor şi totodată pentru a sublinia existenţa unui numitor comun - banii!
„ Am fost convins să citesc cartea care sondează adâncimile psihologice ale dependenţei, dar şi lumea jocurilor de noroc şi care arată, totodată, cum speculează atât cazinourile cât şi băncile această slăbiciune. Aşa că am început prin a încerca să găsesc o cale diferită de a spune o poveste despre dependenţă. Am vrut să arăt că băncile sunt la fel de importante ca şi cazinourile, aşa am reuşit să rescriu scenariul de şapte ori până am ajuns la o formulă care să mă satisfacă”, declară regizorul Richard Kwietniowski.

http://www.sfin.ro/articol_18765/owning_mahowny_-_vandut_pe_viata.html

Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  11.01.2011 17:14:12
Data expirării:  10.02.2011 17:13:55 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 6
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 4 (Bucuresti)
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  lisandram
Câştigătorul ofertei:  chico
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Bogdycuy chico larrabluemoon
Noemika
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare lisandram  (7/27/2010 8:32:55 PM)

poate se vor strange mai multi doritori

Solicită moderare Solicită moderare lisandram  (8/30/2010 11:05:40 PM)

poate se vor strange mai multi doritori

Solicită moderare Solicită moderare lisandram  (10/7/2010 7:24:27 AM)

sper sa se inscrie mai multi

Solicită moderare Solicită moderare lisandram  (11/10/2010 9:00:26 PM)

mai astept si alti doritori!

Solicită moderare Solicită moderare lisandram  (12/11/2010 8:51:09 AM)

nu m-a convins nimeni

Solicită moderare Solicită moderare Cecy  (12/20/2010 10:06:07 PM)

dak esti o persoana care scrie ff mult la taste cam asa se poate scrie si credema as putea sa scriu cu prescurtari de nai intelege nici la anul iar scoala ce o am io si jobul meu poate multe pers ar visa la asa cv....:)

Solicită moderare Solicită moderare Cecy  (12/20/2010 10:07:40 PM)

nu te a convins nimeni dar ce vrei sa ti se puna omul in genunchii doamne cat a draq esti.....sunt sigura aceste persoane si ar fii dorit acest dvd zgarcenie

Solicită moderare Solicită moderare lisandram  (1/11/2011 5:14:12 PM)

astept si alti doritori

DVD  Owning Mahowny - Vândut pe viaţă