Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63304 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Curs pentru Suflet - Fericirile de pe munte - online sau prin corespondenta - 2 luni

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Împărăţia lui Dumnezeu este fundamentată pe principii diferite de cele care guvernează împărăţiile lumii. Din această cauză, ea nu a corespuns așteptărilor poporului Israel din vremea lui Hristos, așteptări influenţate de naţionalismul și exclusivismul evreiesc.

Împărăţia cerurilor nu se bazează pe forţa armată, ci pe puterea de cucerire a iubirii și a adevărului. Hotarele ei sunt hotarele dreptăţii și nu pot fi mutate nici la dreapta, nici la stânga. Apar­tenenţa la ea nu se face pe bază de naţionalitate, ci prin renașterea inimii. În Împărăţia cerurilor, importanţa unei persoane nu este dată de poziţia socială pe care o ocupă, ci de dispoziţia de a sluji lui Dumnezeu și semenilor. Împăratul este Învăţătorul care S-a născut într-o iesle, a lucrat într-un atelier de tâmplărie și a fost respins de ai Săi. Coroana Sa a fost o cunună de spini, iar tronul Său a fost o cruce. Această Împărăţie este Împărăţia îndurării, cea care-i pregătește pe cetăţenii ei pentru revenirea Domnului Iisus Hristos.

Cursul se desfășoară pe durata a 2 luni, cuprinde 3 module și tratează temele: Cei întristaţi până la lacrimi, cei blânzi, cei flămânzi şi însetaţi, cei cu inima curată, împăciuitorii.

În cazul în care alegeți sistemul de curs prin corespondență, nu veți plăti taxe poștale la primirea cursului și nici alt tip de taxe.Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  24.02.2015 3:18:26
Data expirării:  04.03.2015 3:18:13 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 3
Metode de livrare disponibile: 
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Mycor
Câştigătorul ofertei:  catamaria
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
catamaria
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Curs pentru Suflet - Fericirile de pe munte - online sau prin corespondenta - 2 luni