Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 64716 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Curs de prim ajutor (BLS - Basic Life Support) in Bucuresti

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Cursul de prim ajutor în situații de urgență se desfășoară în București, sectorul 2, duminica, la un interval de două săptămâni, următoarea întâlnire fiind pe data de 16 martie.
Este elaborat pe baza manualului SMURD, cuprinde manevrele ce se pot efectua până la sosirea Ambulanței și are ca scop SALVAREA DE VIEȚI.
La absolvire, veți primi un Certificat de atestare a gradului de instruire în acordarea Primului Ajutor.
Cursul are Certificare ISO 9001 și ISO 14001, fiind susținut de cadre medicale cu experiență pe Ambulanță și în activitatea didactică, atestate ANC ca "formatori de formatori".
Acest curs este foarte util, nu numai atunci când găsiți pe cineva căzut în stradă, dar și în propriile familii intervin urgențe medicale (desigur că toată lumea spune: Doamne ferește! însă se întâmplă), iar a ști ce să faci până vine Salvarea, poate face diferența dintre viață și moarte. Lucrez în domeniul medical și aflu multe cazuri - și fericite, și nefericite...
Cursul este gratuit și deschis tuturor. Chiar puteți veni împreună cu prietenii voștri. Acum este un moment f. bun pt. că exact în perioada asta a început o nouă serie de cursuri.
Regulamentul site-ului îmi cere să declar un singur câștigător și asta voi face, însă am rugămintea ca toți cei interesați să îmi lăsați datele de contact fie într-un comentariu aici, fie pe adresa mea de e-mail și vă voi contacta.
Manevrele de RCP (resuscitare cardiopulmonară) se exersează pe manechin, iar pe oameni (respectiv alți colegi de curs) se exersează acele manevre în care ai nevoie de un subiect cu mobilitate (poziția laterală de siguranță etc.).
Pozele sunt postate pe net și sunt chiar de la cursul nostru.


Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  06.03.2014 13:49:01
Data expirării:  13.03.2014 15:44:28
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 2 (Bucuresti)
Oferit de:  Mycor
Câştigătorul ofertei:  ioan paraschiva ([email protected]
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
ioan paraschiva ([email protected]
(numanum)
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Curs de prim ajutor (BLS - Basic Life Support) in Bucuresti