Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63304 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Curs de Intelepciune - Parabolele lui Iisus - online sau prin corespondenta - 2 luni

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Povestirile bune depășesc barierele culturale sau ale vârstei. Un povestitor talentat mișcă inimile cele mai împietrite. Este cazul Domnului Iisus și al parabolelor pe care le-a rostit cu două mii de ani în urmă.

Cuvântul parabolă este de origine grecească și înseamnă comparaţie, asemănare. Prin exemple luate din viaţa de zi cu zi, Mântuitorul îi făcea pe oameni să înţeleagă lucruri pe care, altfel, le-ar fi fost greu să le asimileze.

Parabolele sunt parte a Sfintelor Scripturi, Cuvântul lui Dumnezeu.

În general, o parabolă reflectă adevărul, nu este adevărul în sine. Uneori o parabolă este o întâmplare adevărată, care ilustrează aspecte importante ale adevărului.

Contextul parabolei – unde, când și cui a spus Domnul Iisus parabola – este cheia interpretării ei. Astfel, înţelegerea obiceiurilor și a mentalităţii orientale ajută în înţelegerea învăţăturii parabolei.

Cursul se desfășoară pe durata a 2 luni, cuprinde 3 module și tratează temele: Pierdut şi regăsit, Comoara ascunsă în ţărână, Puterea rugăciunii, Iertarea - ceva ce nu vine din noi, Când 5+5 fac 5.

În cazul în care alegeți sistemul de studiu prin corespondență, nu veți plăti taxe poștale la livrarea studiilor și nici alt tip de taxe.Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  24.02.2015 3:17:51
Data expirării:  04.03.2015 3:17:42 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 3
Metode de livrare disponibile: 
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Mycor
Câştigătorul ofertei:  catamaria
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
catamaria
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Curs de Intelepciune - Parabolele lui Iisus - online sau prin corespondenta - 2 luni