Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 63109 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Cazare gratuita in casa la tara

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Caut o doamna pensionara sau o familie de pensionari care sa locuiasca si sa ingrijeasca casuta noastra de la tara, la 80 km de Bucuresti.

Dorim niste oammeni seriosi, responsabili, care stiu sa aprecieze munca depusa de-a lungul anilor si care sa ne fie ca niste parinti, pe care din pacate nu ii mai avem iar noi sa venim la sfarsit de saptamana si sa petrecem week endul impreuna, sa mancam impreuna, sa stam de vorba si sa lucram prin curte. Noi vom plati cheltuielile casei.

Casa are 3 camere, 4 holuri, bucatarie si baie in casa, gradina, apa curenta, incalzire centrala pe lemne dar si sobe din teracota, o terasa, anexe.

Casa este mobilata si dotata cu tot ceea ce trebuie insa daca aveti anumite piese de mobilier sau electrocasnice, se gaseste loc. In spate sunt anexe: bucatarie de vara, garaj, magazii de lemne, altele.


Daca stiti sa apreciati munca altora, va rog sa ne scrieti detalii despre Dumneavoastra si telefonul, pe email: [email protected]


Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  10.12.2019 20:54:25
Data expirării:  18.12.2019 20:54:13 - Numărul de prelungiri a perioadei de înscrieri pentru acest produs: 3
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Slobozia (Ialomita)
Oferit de:  Surviver
Câştigătorul ofertei:  Încă nu a fost stabilit.
Status:  Approved
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
onat diana alexandra
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare Duti30  (8/22/2019 5:48:57 PM)

Bună ma intereseaza anuntul dumneavoastra nu este pentru mine este pentru unchiul meu a trecut prin multe probleme și a rămas fără locuință are vârsta de 77 ani o pensie de 1700 deocamdată sta in chirie soția la scos afară din casă mai pe scurt era alcolica și să trezit într-o zi cu iala schimbată și a rămas de atunci pe drumuri ba ce ar mai mult la dat și în judecată iar fiul lui adica varul meu nici nu vrea să audă de el dacă ma ti putea ajuta unchiu nu are mail de aceea am folosit mailul meu are doar faceboc

Solicită moderare Solicită moderare Surviver  (9/14/2019 4:15:31 PM)

Buna ziua,

Duti30, va rog sa imi scrieti pe adresa de email din anunt si sa imi lasati un nr de telefon pentru a va putea contacta.
Cautam pe cineva care sa locuiasca intr-o casuta cocheta, mobilata, situata pe DN2A intre Urziceni si Slobozia. Localitatea e situata chiar pe DN2A si este chiar comuna principala, are scoala, Politie, Primarie, Posta, magazine, gara, trec autobuzele din 45 in 45 de minute, avem internet, tv, cablu, asfalt, apa curenta, de toate. In urma decesului bunicii mele de acum 6 ani, caut pe cineva care pur si simplu sa se bucure de viata de la tara si sa locuiasca permanent, nu sa isi ia servicu iar noi sa venim in week end si sa mancam si sa stam impreuna asa cum am facut 50 de ani. Avem cativa caini frumosi care trebuiesc hraniti cu mancare cumparata de noi. Casa nu se doneaza, se ofera cuiva care este compatibil pentru a locui si a incerca sa ne simtitm ca o familie.

Solicită moderare Solicită moderare Surviver  (9/14/2019 4:26:24 PM)

Cristi, cum pot sa prelungesc valabilitatea anuntului pt ca nu mai am buton de prelungire?

Solicită moderare Solicită moderare Surviver  (12/10/2019 8:54:25 PM)

Cautamminncontinuare

Solicită moderare Solicită moderare Grin  (1/19/2021 3:35:46 PM)

As dori eu noi stam in chirie

Cazare gratuita in casa la tara