Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65538 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Casa la tara

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Locuință la țară gratuit. Com. Nalbant, jud. TulceaOFER spre folosință casă şi mâncare fără chirie şi eventual salariu mic cu condiția de a îngriji o bătrânică, nu este imobilzată la pat dar necesită medicamentație şi pregătirea mesei. Caut o doamnă serioasă sau un cuplu cu sau fără copii pentru a locui in casă și a îngriji de bătrânică.Casa are apă curentă, curent electric, 3 camere, hol, bucătărie, baie, internet, cablu, maşină de spălat, frigider etc. De gradină va puteți ocupa doar dacă doriți nu este obligatoriu.Casa o oferim pt o perioada nelimitată şi persoana sau respectiv familia care va locui in ea poate rămâne să locuiască gratuit şi când bătrâna nu va mai fi. Cerem şi dorim seriozitate.Pt mai multe detalii vă rog să mă contactați. Mulțumesc.

Defecte
Nici unul specificat

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  13.01.2023 0:38:13
Data expirării:  12.02.2023 0:36:04
Metode de livrare disponibile: 
  – Posta (Livrare folosind serviciile Postei. 4-5 zile pentru livrare in tara. Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.)
Oferit de:  Lenu?a
Câştigătorul ofertei:  Încă nu a fost stabilit.
Status:  Approved
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
Ana-maria…..! Lucianag800
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produsSolicită moderare Solicită moderare Pufi  (1/30/2023 9:09:55 PM)

Mă interesează oferta. Actual suntem în Italia. Din pacate SOȚUL meu are un cancer, face toate curele aici. Pe de altă parte mi ar place pentru că nu avem o casă. Am făcut sacrificii pentru copii. Soțul este din BESTEPE, TULCEA, eu din Constanța. Ne ținem la curent. Ok ??

Solicită moderare Solicită moderare umflatu  (6/5/2023 9:09:13 AM)

M-ar interesa daca este valabil.

Casa la tara