Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62408 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Acumulator HP

Solicită moderare Solicită moderare 
Detalii ofertă Descriere
Acumulator HP ce l-am folosit la aparatul foto. Aparatul foto nu-l mai am fiindca mi-a fost furat in urma cu 5 ani, acesta fiind acumulatorul de rezerva. Nu-mi mai amintesc ce model de aparat foto HP era si nici nu stiu la ce altceva mai poate fi utilizat acest acumulator. Doritorii din provincie nu-i voi exclude niciodata insa le cer acestora sa-mi propuna in aplicatie metoda prin care doresc sa le fie transferat produsul, cu exceptia curieratului sau postei sau orice presupune o plata pentru transport. Cine este din provincie si nu-mi scrie variante cum sa-i predau produsul isi diminueaza mult sansele de castig.

Defecte
Nu a mai fost incarcat de 5 ani, fiindca incarcarea se facea direct din aparat, insa stiu cu siguranta ca a ramas complet incarcat si neutilizat de atunci. Pentru faptul ca nu a mai fost incarcat de o perioada asa lunga nu pot garanta in niciun fel functionalitatea pentru ca nu o cunosc, insa pentru faptul ca a ramas complet incarcat si neutilizat de atunci îi acord totusi 2 stele existand o mica posibilitate sa mai fie functional.

Categorii
În ce stare se află articolul: 
Data adăugării:  20.05.2013 12:42:49
Data expirării:  03.06.2013 12:35:43
Metode de livrare disponibile: 
  – Prin livrare personală în Sectorul 4 (Bucuresti)
Oferit de:  dragosd
Câştigătorul ofertei:  4free
Status:  Finalized
Îți place această ofertă? Spune și prietenilor tăi despre ea!  Bookmark and Share
Utilizatori abonaţi deja la acest produs
4free
Doreşti acest articol? Vreau să primesc!

Trebuie să fii autentificat pentru a te putea înscrie la oferte.

Comentarii sau întrebări despre acest produs
Acumulator HP