Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 65541 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Oana Gabriela 

Informaţii personaleArticole predate (0)Oferte curente (0)Articole primite (7)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (3)
Oana   Gabriela
Membru din: 19.02.2012
Ultima accesare: 18.07.2013 16:01
Produse oferite: 0
Articole primite:: 7
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: -1.63
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Oana Gabriela (Yukari)
Data nașterii: 4/8
Informaţii de contact
Județul Calarasi
Oraşul: Curcani
Despre mine
Despre mine Urasc oamenii fara scrupule, ipocritii, cei ce se cred perfecti criticându-i astfel pe ceilalti, divele, printesele. Îmi place sa râd...si înca foarte mult..dar am momente când plâng fara motiv...sau poate am. Iubesc pe cineva care nu îmi va impartasi aceleasi sentimente niciodata. Nici macar nu cred ca am sa-l mai vad...Felul cum arat, tot ce fac nu-i la fel de bine ca la ceilalti. Nu ma gândesc mereu la astea..pentru ca daca as face-o nu as stii ce-i ala zâmbet. Oricum doar prin faptul de a pasi prin aceste gânduri devine o rutina, pentru ca sunt doar fantezii...Uneori nu-mi place pozitia care o ocup în societate. Îi stiu pe cei care te folosesc si dupa ce nu mai au nevoie, esti anonim pentru ei...sau cel putin asa cred...Ma întreb câti dintre prietenii mei tin cu adevarat la mine?! Poate asta-i diferenta.. eu iubesc dar nu e reciproca treaba..eu tin la toti prietenii dar nu toti tin la mine.

Hobby-uri: Muzica.
Domenii de interes: parfumuri, haine, make-up, muzica, filme, jocuri, etc.
Educație: