Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62990 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru vanilla 

Informaţii personaleArticole predate (0)Oferte curente (0)Articole primite (0)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
vanilla
Membru din: 06.02.2011
Ultima accesare: 27.02.2011 23:04
Produse oferite: 0
Articole primite:: 0
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 0.00
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: vanilla (vanilla)
Data nașterii: 4/3
Informaţii de contact
Județul Bistrita-Nasaud
Oraşul: Bistrita
Site web http://ceaidevisevanilate.blogspot.com
Despre mine
Despre mine urasc rubrica depsre mine!sunt un om vesel,creativ si ador tot ce misca(vantul,ploaia,animalutele-inclusiv pe ale mele,pe cei din trupa mea de teatru:))... ah si INCA MAI CRED IN BUN SIMT si SPER DIN TOT SUFLETUL CA VA VENI O SCHIMBARE.Concluzia?sunt ca vanilia-dulce,memorabila insa cateodata poate fi prea mult,sufocant adesea:))
Hobby-uri: viata in general si altele pe langa-cartile,teatru,visatul,plimbarile-in special cele la tara,mai nou blogul meu cu cercei si alte cele handmade "ceaidevisevanilate.blogspot.com"
Domenii de interes: prea mult de scris
Locul de muncă: lumea,mintea,personalitatea mea:)) nici unul momentan ca asta e viata absolventului fara experienta,dar caut asa ca astept oferte:))
Educație: scoala vietii+liceu filologie+ dreptul la cj+ce am sa fac pe viitor ca omul cat traieste invata si tot nu stie nimic,dar eu vrea sa stiu mai mult nimic.