Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 62203 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru alexandra muntean 

Informaţii personaleArticole predate (0)Oferte curente (0)Articole primite (0)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
alexandra muntean
Membru din: 09.09.2010
Ultima accesare: 25.10.2010 21:01
Produse oferite: 0
Articole primite:: 0
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 0.10
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: alexandra muntean (muntean)
Data nașterii: 13/1
Informaţii de contact
Județul Brasov
Oraşul: Brasov
Despre mine
Despre mine Ma numesc Muntean Alexandra, insa cunoscutii imi spun Anda, am 23 de ani,am terminat facultatea de Litere din Brasov si acum urmez masterul la Universiatea Transilvania, la aceeasi facultate. Am obtinut un post de educatoare, dar imi doresc foarte mult sa predau limba romana, aceasta fiind de fapt si specializarea mea.
Hobby-uri: Imi place foarte mult sa citesc, sa merg in drumetii pe munte, inotul si sa urmaresc filme de comedie.
Domenii de interes: Mi-am dorit mereu sa lucrez cu copii de aceea domeniul meu de interes este invatamantul in special, dar pe langa acest domeniu am fost interesata si de cel politic si de aceea m-am inscris intr-o organizatie de tineret din judetul meu.
Locul de muncă: educatoare
Educație: Am absolvit Colegiul de Stiinte ale Naturii ,,Emil Racovita'' din Brasov apoi am urmat cursurile Universitatii Transilvania, Facultatea de Litere cu specializarea romana- engleza. Acum sunt inscrisa la master la aceeasi facultatea din judetul Brasov.