Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 57454 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Izabelle 

Informaţii personaleArticole predate (12)Oferte curente (0)Articole primite (1)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
Izabelle
Membru din: 06.10.2017
Ultima accesare: 21.01.2018 9:27
Produse oferite: 12
Articole primite:: 1
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 7.55
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Izabelle (Izabelle)
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 6
Despre mine
Despre mine Sa n-ai ceva sa-ti prisoseasca si altuia sa-i trebuiasca!
Hobby-uri: Am decis sa revin pe lucururi gratis ,datorita multor lucruri de care ma pot lipsi si in folosul celorlalti. Ceea ce dai, tie-ti dai!! gc2012 ( fostul cont http://www.lucrurigratis.ro/LG/Users/ViewProfile.aspx?UserId=9985 )
Domenii de interes: Livrarea se face la Calea Crangasi in maxim 3 zile de la alegerea castigatorului!Cine nu poate ajunge , rog a nu se inscrie. Nu agreez sa fiu sunata de catre castigator cu 30 de minute inainte si sa fiu intrebata daca poate sa vina pentru predare. Data si ora vor fi stabilite cu cel putin o zi inainte, pe mail! Nu trimit prin posta ( decat in cazuri exceptionale, in special persoanelor cu care am mai colaborat )! Nu suport sa astept dupa fiecare persoana sa-si faca timp pentru ridicarea produselor si nici sa cersesc taxa postala care uneori nu este trimisa ori nu este suficienta. Statul la cozi pentru trimiterea coletului nu este o placere si nici asteptarea indelungata a castigatorului! Cum eu ma pot deplasa oriunde in maxim 2 zile de la primirea unui produs, astept acelasi lucru si de la ceilalti!
Educație: Facultatea de drept
Facultatea de psihologie