Vrei sa contribui la dezvoltarea proiectului? Fa o donatie! Reţeaua noastră:  Romania flag România | Moldova flag Moldova | Blog Lucruri Gratis
Până acum s-au oferit 56961 produse.  Adăugaţi o ofertă
   

Profil pentru Izabelle 

Informaţii personaleArticole predate (0)Oferte curente (13)Articole primite (0)Articole dorite (0)Aprecieri despre utilizatorPrieteni (0)
Izabelle
Membru din: 06.10.2017
Ultima accesare: 17.11.2017 23:48
Produse oferite: 0
Articole primite:: 0
Înscrieri la oferte: 0

Reputaţie: 0.00
Trebuie să vă autentificaţi pentru a adăuga prieteni 
Solicită moderare Solicită moderareInformaţii de bază
Nume: Izabelle (Izabelle)
Informaţii de contact
Județul Bucuresti
Oraşul: Sectorul 6
Despre mine
Despre mine Sa n-ai ceva sa-ti prisoseasca si altuia sa-i trebuiasca!
Hobby-uri: Am decis sa revin pe lucururi gratis ,datorita multor lucruri de care ma pot lipsi si in folosul celorlalti. Ceea ce dai, tie-ti dai!! gc2012 ( fostul cont http://www.lucrurigratis.ro/LG/Users/ViewProfile.aspx?UserId=9985 )
Domenii de interes: Livrarea se face la Calea Crangasi in maxim 3 zile de la alegerea castigatorului! Nu trimit prin posta ( decat in cazuri exceptionale, in special persoanelor cu care am mai colaborat )! Nu suport sa astept dupa fiecare persoana sa-si faca timp pentru ridicarea produselor si nici sa cersesc taxa postala care uneori nu este trimisa ori nu este suficienta. Statul la cozi pentru trimiterea coletului nu este o placere si nici asteptarea indelungata a castigatorului! Cum eu ma pot deplasa oriunde in maxim 2 zile de la primirea unui produs, astept acelasi lucru si de la ceilalti!
Educație: Nu conteaza aici. IMPORTANT ESTE SA FII OM!